Dryckessystem

Öka vinsten och minska svinnet med dryckessystem

Trivec EP har ett fullständigt integrerat system för dryckeskontroll på samma mjukvaruplattform som kassalösningen. Dryckessystemet ger både volymkontroll och portionering. All förbrukning av dryck kan ses historiskt eller i realtid och du ser direkt när uttag sker ner på minsta nivå. Förbrukningen kan enkelt läsas av mot en bar, servitör eller hela restaurangen.

Våra lösningar för fatöl/tanköl, flasköl, vin, läsk, sprit och kaffe är helt unika. Dryckessystemet ger dig en bättre och enklare kontroll över ditt svinn/ försäljning och kommer garanterat att öka dina vinster. Vi är idag det enda systemet på den Europeiska marknaden som har denna typ av integrerad lösning i kassaprogramvaran. KONTROLL GER ÖKAD VINST.

Öl

Det finns många ekonomiska fördelar att byta ut den traditionella ölpumpen mot vårt portionerande ölsystem. Öltornet är inställt på att alltid lämna ifrån sig rätt mängd i glaset. Systemet kopplas till TRIVEC EP som registrerar hur många öl som har gått ut och hur många av dessa som har betalats. Med ölsystemet effektiviserar man serveringstiden då man kan nyttja flera tappar samtidigt och samtidigt ha full kontroll. Du kan välja mellan tappkran eller knapp. Dock går tappkran betydligt snabbare och ser trevligare ut.

Ölsystem

Ölsystem

Vin

Vårt vinsystem är speciellt anpassat för Dig som serverar mycket av husets vin. Istället för traditionella flaskor har Du vinet på Bag-in-Box. Varje glas som fylls upp kommer i den exakta mängd som du har bestämt. Det blir varken för lite i glaset till gästen eller överhällning. Vid användning av detta system spar du både tid och pengar. Det går också snabbt att servera stora mängder vin då man har möjlighet att fylla flera glas samtidigt. Systemet kopplas alltid till TRIVEC EP som räknar hur många glas som har gått ut och hur många av dessa som är betalade. Allt för största möjliga kontroll och vinst.

vinsystem

Vinsystem

Sprit

ABC – ”All Bottle Control” är ett sätt att kontrollera och mäta dosering av sprit och aperitifs. Eventuell överhällning försvinner genom kontrollen av ABC:n. Det är snabbt och enkelt att använda och installera. Genom våra tydliga rapporter ser man hela tiden att man får betalt för det som går ut. Till skillnad från mekaniska mätsystem kan ABC ställa in mått mellan 0-20 cl, i storlekar S-M-L. Den vanligaste inställningen är 1 cl, 4 cl och 6 cl. Flaskorna är förseglade genom vår unika kork.

Spritsystem

Spritsystem

Flaskor

”Lafet”-kylen (liknar glassboxskyl) är en av de två lösningar vi erbjuder våra kunder för att få kontroll av flaskdrycker som exempelvis flasköl. Tack vare viktteknologin kan produkter av samma pris och vikt sättas i samma utrymme. Så varje flaska som tas från detta utrymme blir automatiskt registrerad i TRIVEC EP. Tack vare en sofistikerad design blir flaskorna kallare än i en vanlig kyl.

”Fifo”-kylen (First in First Out) är utvecklad för dryck som till exempel flasköl. På kylen finns två hål placerade framtill vilket gör att servisen endast kan plocka två flaskor i taget. Detta innebär att när man tar dessa två flaskor ur kylen registreras dessa i TRIVEC EP för att kunna ha kontroll på hur många flaskor som går ut. Utrymmet kan fyllas på baktill vilket innebär att de kallaste flaskorna alltid serveras först.

Flaskor

Flaskor

Kaffe

Genom vårt kaffesystem kan du övervaka och kontrollera försäljningen av stöldbegärliga produkter som kaffe och choklad. Kaffemaskinen kopplas till TRIVEC EP för största möjliga kontroll då vinstmarginalerna oftast är höga, men känsliga gentemot stöld. Du kan utan någon ansträngning enkelt övervaka försäljningen, vilket snabbt resulterar i en god vinst.