Mobila Beställningar

The bar in your pocket

Nu lanserar Trivec tillsammans med Intreat appen/tjänsten TREAT. Det är en mobil tjänst som du använder för att bjuda in gäster/vänner och bekanta till restaurangen eller baren. Det sker genom att du Treatar dem på alltifrån en kopp kaffe till ett glas champagne – allt genom din mobil. Tjänsten är redan förinstallerad i Trivecs restaurangsystem och kan enkelt aktiveras för er.

Besök In Treats webbplats

In Treat

In Treat

 Så här fungerar appen

  1. Gästen väljer produkt att skicka som en gåva till en vän, via sms eller Facebook. Man kan även spela in ett videomeddelande eller ta ett foto för att till exempel bjuda in till en After work.
  2. Betalningen sker i förskott via kontokort, SMS eller Wy Wallet, med möjlighet att addera dricks.
  3. Mottagaren får ett värdebevis för produkten med meddelandet och en karta till er restaurang. Värdebeviset avläses i Trivec EP och ett kvitto skrivs ut. Gästen får treatad produkt.

Intreat2

Ett nytt socialt beteende

Med vår tjänst vill vi skapa ett nytt socialt beteende hos era gäster.

Produkterna blir mobila gåvor som enkelt kan förbetalas och skickas vänner emellan via mobilen. Detta för att skapa merförsäljning genom spontana möten på era restauranger och spara tid hos personalen genom att allt är förbetalt. Sker treaten över Facebook ser alla vänner händelsen med restaurangens namn samt kommentarer.

inTreat1

Urvalet av produkter är tänkta att passa träffar mellan vänner och bekanta, såsom en After work, förbetald entre eller drinkkuponger. Produkterna som erbjuds från er restaurang väljer ni ut. Det kan vara exempelvis öl , vin eller annan dryck.