Ledig Tjänst – Ansvarig för Hotelsystem

Trivec står inför en fortsatt hög tillväxt och behöver därför förstärka vår organisation med ytterligare en medarbetare.

Trivec Kassasystem är från den 1/6 -2015 återförsäljare av Visual Matrix Hotelsystem.
Visual Matrix Hotelsystem är ett amerikanskt hotellbokningssystem. Visual Matrix har bl.a. ett fungerande tvåvägsinterface mot Hotels.com, Expedia samt mot ett flertal olika bokningssystem. Detta och mycket mer gör Visual Matrix till ett av de unika bokningssystemen på marknaden.
Bland Visual Matrix referenser finns bl.a Best Western Hotels där det finns över 1300 installationer runt om i världen .

Vi söker nu en person till vårt team som kommer att vara ytterst ansvarig för försäljning, installation, utbildning och support av Visual Matrix i Sverige och Norge. Tjänsten utgår från vårt kontor i Stockholm.
Du rapporterar direkt till ledningsgruppen där du på sikt även kommer att ingå.

Dina arbetsuppgifter:
Tjänsten är kombinerad säljare/tekniker, vilket innebär att du kommer arbeta med allt ifrån försäljning till installation och support.
Företagets kunder verkar alla hotell-restaurangbranschen, vilket innebär att arbetstiden är mycket flexibel, kvälls och helgarbete samt jour förekommer.
Kvalifikationer:
* Erfarenhet från hotellbranschen
* IT-intresse
* Körkort
* Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska
* Säljerfarenhet
* Bosatt i Stockholm

Dina personliga egenskaper:
Du är prestigelös och van vid att ta egna initiativ.
Detta är en varierande och bred roll med mycket kundkontakt vilket kräver en hög social kompetens.

Intresserad eller har du frågor? Skicka din ansökan till niklas@trivec.se