Utrustning

Skräddarsydda lösningar för alla!

Kassasystemet är vårt hjärta men för att använda det fullt ut krävs utrustning. Vi har produkter som passar den minsta baren ända upp till en stor restaurang, eller arena, med högsta möjliga krav.Tillsammans utvärderar vi er verksamhet och tar fram ett paket med den utrustning ni behöver, varken mer eller mindre.

15″ kassa med pekskärm

Denna touchdator utgör grundstommen för varje kassaplats. Den gedigna konstruktionen gör den både stabil och tålig. Som restaurangmaskin där kraven är högsta möjliga passar Trivec EP utmärkt.

15tum_1

Vit 15″ kassa med pekskärm

15tum_2

Baksidan av vit 15″ kassa

15tum_3

Svart 15″ kassa med pekskärm

iPad eller iPod”

Med Trivecs egen app blir din iOS produkt en helt bärbar kassa.

Touchplatta 11"

Touchplatta 11″

Betalterminaler

I samarbete med Nets har Trivec tagit fram marknadens snabbaste kortterminaler som är helt integrerade med kassasystemet och följer alla inlösares krav på säkerhet.

Trivec har utvecklat en lösning där man kan ta betalt vid bordet Pay@Table. Detta gör det möjligt att hämta notan på kortterminalen utan att behöva gå till kassan. På terminalen har man flera kassafunktioner. Man kan ta betalt kontant, med ett eller flera kort, samt att gästen enkelt kan lägga till dricks på notan. När notan är betald kan man välja att skriva ut notan på kortterminalen.

Tillsammans med Nets levererar Trivec Pay@Bar, en unik barlösning som gör det enkelt, snabbt och smidigt för både gästen och bartendern att slutföra en kortbetalning.
Anslut hur många terminaler du vill till din bar utan att ”låsa” kassan under tiden gästen betalar. Terminalerna är trådlösa via industriell bluetooth som sträcker sig upp till 80 meter, vilket gör att du inte behöver installera dyra trådlösa nätverk. Pay@Bar är en perfekt terminal för barer, nattklubbar etc. med mycket högt tryck där det måste gå snabbt och vara driftsäkert. Alla kortterminaler hanterar givetvis dricks och möjlighet att dela notan på flera kort.

Önskar man en snabb och smidig lösning för lunchkrog, cafe etc. levererar Trivec tillsammans med Payzone ChipExpress, där gästen inte behöver inte slå in sin kod utan bara godkänna beloppet.

Betalterminaler från Nets

Betalterminaler från Nets

Betalterminaler från Payzone

Betalterminaler från Payzone

Pucksystem

Tillsammans med Discover system har Trivec möjlighet att leverera marknads populäraste pucksystem.

Personalen bongar in till köket vad gästen önskar äta och vilken puck gästen får.
När gästerna har beställt och betalt för deras mat, får de en elektronisk puck.
Pucken tar gästen med sig till deras bord.
När maten är färdig, skickas det en signal till pucken, som diskret blinkar och piper, och nu uppmärksammas gästen på att deras mat är färdig och kan avhämtas.csm_Bl-brikgruppe-81d173_1c63c2b955

 

Kvittoskrivare

Är en snabb, tyst och tålig kvittoskrivare som passar i alla miljöer. Går även att använda som bongskrivare.

Beställningsskrivare

Kvittoskrivare

Beställningsskrivare

Denna skrivare passar alldeles ypperligt i köket eller baren, där kravet är att höra när utskriften kommer. Med det tvåfärgade färgbandet kommer rättelser och information ut i röd text på beställningen.

Kvittoskrivare

Köksskrivare

Kassalåda

Robust kassalåda som klarar de tuffaste miljöerna. Kassalådan öppnas elektroniskt via kassaterminalen.

Kassaskrin

Kassalåda