COVID-19

[COVID-19] Vad du kan göra under coronakrisen

Viktig information från regeringen och Trivec för dig som driver restaurang, hotell, kafé eller bar.

COVID-19

Information från Trivec

Driv din restaurang på ett säkert sätt med Trivec Buddy

Med vår mobila beställningslösning Trivec Buddy kan du anpassa din restaurang för takeaway och på ett enklare sätt minimera fysiska interaktioner på plats, eftersom kunderna beställer och betalar med sin mobiltelefon. Du betalar ingen månadsavgift eller har någon bindningstid om du vill köra igång med Trivec Buddy. Du betalar endast för din användning av produkten. Läs mer här

trivec-buddy-mobile-ordering

Information från Regeringen

Skärpta restriktioner för restaurangbranschen inför 24 december 2020

Regeringen ser med oro på den höga smittspridningen av covid-19 och presenterade vid pressträffen den 18 december följande skärpta åtgärder för restaurangbranschen:

  • Alkoholförsäljning förbjuds från och med klockan 20.00 på serveringsställen. Detta gäller från och med den 24 december.
  • Folkhälsomyndigheten sänker maxantalet i ett sällskap på restaurang från åtta till fyra personer. Detta gäller från och med den 24 december.

Läs mer om alla skärpta åtgärder

För företagare med anledning av Covid-19

Här finns samlad information till dig som är företagare om de åtgärder som regeringen vidtagit för att mildra virusutbrottets konsekvenser för jobb och företag i Sverige. Informationen på sidan uppdateras löpande allteftersom åtgärder vidtas.

Läs mer