5 restaurangtrender du inte får missa efter pandemin

5 restaurangtrender du inte får missa efter pandemin

Fråga vilken krögare som helst, du kommer att få samma svar. Industrin har gått in i en fas av förändring – och det är förändringar som skapar nya möjligheter för de som är redo att anpassa sig och sin verksamhet.

Den plötsliga globala spridningen av COVID-19 viruset har påverkat samhället oerhört. Vad gäller restaurangindustrin, som redan hade påbörjat sin förändringsresa, har processen tagit ytterligare fart.

Det är fortfarande svårt att förutse vilken effekt pandemin kommer att ha i slutändan eftersom vi fortfarande är mitt i den, men vissa trender börjar ändå att sticka ut. Och du kan läsa mer om dem här.

 

Ladda ner din kopia av vår trendrapport idag, och läs mer om:

  1. Hälsa och säkerhet för människor och planet – Kunder efterfrågar fler hälsosamma och/eller ekologiska alternativ
  2. Gör din mat tillgänglig – Bekvämlighet fortsätter att driva på köpbeslut
  3. Använd tillgängliga innovationer – Digitala tjänster upplever fortsatt stadig tillväxt
  4. Minska generationsgapet – Restaurangindustrin måste anpassa sig till såväl Millennials som Generation Z
  5. Få din mat att sticka ut i mängden – Unika, personaliserade upplevelser och innovativ mat
restaurant-trends-after-the-pandemic