Trivec ställer ut på Martin & Serveras mässa i Umeå

Vi ställer ut tillsammans med Martin & Servera på deras populära mässa ”Smak & inspiration” på Noliamässan.

Med ett hundratal utställare och upp till tusen besökare ser vi fram emot att träffa kunder, nya kontakter, partners och leverantörer på Noliamässan i Umeå den 1 november.

Vi ser fram emot att prata med dig om:

  • Hur du driver en effektiv restaurang
  • Hur du effektiviserar dina beställnings- och betalningsflöden i restaurangen.
  • Spännande partnersamarbeten som gör din vardag som krögare enklare och mer lönsam

 

Vi ses i Umeå!

Om Trivec

Trivec är en ledande leverantör av kassasystem för restaurang, certifierat kassaregister för restaurang, dryckessystem, mobila kassasystem och mobil- order och betallösningar för restaurang, Kitchen Display Systems och självbetjäningskassor till den europeiska marknaden för restaurang, bar och hotell. Våra lösningar förenklar och optimerar betalningen samt underlättar styrningen av verksamheten, med flexibla alternativ för integration med bokning, ekonomi, personal, inköp och lagerfunktioner. I Trivecs produkterbjudande ingår även kortterminaler och pucksystem. Trivec grundades 1993 och har över 8 000 kunder runt om i Europa och kontor i Sverige, Norge, Danmark, Belgien och Frankrike.

Ta gärna en titt på vårt innehåll: Nyligen publicerade vi Restaurangtrender men erbjuder även innehåll som Driva hotell, Öppna restaurang, Affärsplan för restaurang, Öppna bar och Framtidens restaurang.