Malmö FF

Marcus Eleda stadion Malmö FF

”Vi har 7 000 transaktioner på 20 min och kassan funkar alltid smidigt”

På Eleda Stadion görs drygt 14 000 transaktioner i samband med en match. Cirka 7000 av dem sker i matchpausen om 20 minuter.
– Trivecs stabila drifts- och serverkapacitet klarar drygt 7000 transaktioner samtidigt på 20 min. Kassan har aldrig hängt sig samt att den extremt höga användarvänligheten gör att vi inte förlorar tid när ny personal ska ta betalt i högt tempo, säger Marcus Lehtonen.

På Eleda Stadion är det ofta högt tryck. Är det inte matcher med stor publik så är det företagsevent eller konferenser med högt köptryck i baren. Med runt 80 stationära kassor och 150 betalterminaler löser Eleda stadion det höga köptryck som uppstår före match och i matchpauserna. En matchpaus är vanligtvis på cirka 20 min, i baren under ett företagsevent kan det röra sig om ett högt köptryck under en timme.

Läs mer om våra kassasystem

Mobilt kassasystem

Driftssäkert kassasystem som aldrig hänger sig

I samband med matcherna kan det bli så mycket som 14 000 transaktioner under drygt 2 timmar. Då används 80 stationära kassor som fördelas på 56 kiosker. 12 av dessa kassor placeras ut på arenan inför match i temporära kiosker.

– Vi har 40% av omsättningen i pausen. Vi behövde ett kassasystem som klarar högintensiva köptoppar om 7000 transaktioner eller mer under de 20 min pausen pågår. Trivecs kassasystem har aldrig haft strul i serverarbetet och det hänger sig aldrig i mjukvaran, säger Marcus.

Extremt hög användarvänlighet sparar tid för ny personal

Personalomsättningen på en arena är 50% per år. Det gör att många av de 250 personer som arbetar under en match är ny personal. För dem är kassasystemet enkelt att förstå tack vare färgkoderna, strukturen och att det är få klick i kassan.

– I pausen är varje sekund dyrbar, personalen måste enkelt och snabbt kunna sälja i högt tempo och ta betalt, vilket de också kan, vi är helnöjda med hur systemet fungerar, säger han.

Support

Trivecs support hjälper till om något skulle uppstå.  Marcus är mycket nöjd med Trivecs kunniga tekniker och supportpersonal som rådger före och under matcher när det behövs.

Utrustning från Trivec

80 stationära kassor
3 Trivec Go-plattor för flexibla försäljningsställen i lounger
150 kortterminaler

Kontakta oss!

När du har fyllt i dina uppgifter kommer du att bli kontaktad av en av våra duktiga experter inom kort. Våra experter lyssnar på dina utmaningar och hur våra produkter skulle kunna hjälpa dig till ett smidigt order- och betalflöde i just din restaurang.