Kassasystem bar

Kassasystem för bar

Boka demo!

Trivecs kassasystem är byggt för barer

Trivecs kassasystem för bar är byggt för restaurang- och barverksamhet och vi har hjälpt ledande krogar sedan 1993 med logistik och betalningar. Våra lösningar är enkla att använda med nya digitala produkter som hjälper dig att öka lönsamheten. Vi har lokal support med stor branschvana som hjälper dig om du stöter på problem. Vårt mål är att du ska kunna fokusera på att ge dina gäster en så bra upplevelse som möjligt.

 

Lättanvänt kassasystem för bar

Vårt kassasystem för bar är optimerat för så få klick som möjligt, vilket ger dig möjlighet att betjäna fler kunder per minut. Du kan dessutom ansluta flera betalterminaler till kassasystemet så att fler kunder kan betala samtidigt. Våra säkra och stabila lösningar är enkla att använda och är något du alltid kan lita på under dina mest hektiska arbetstimmar när du vill ge fullt fokus åt dina kunder.

Läs mer om våra kassasystem för restaurang och bar.

Vi har använt Trivec Buddy för mobil beställning vid bordet ett tag nu. Med vår restaurangapp Trivec Buddy (ingen app behöver laddas ner av gästen) får du mer tid över eftersom gästerna beställer själva. Vi ser verkligen fördelarna med att kunden ansvarar för beställning och betalning som en del av vår tjänst. Trivec Buddy är exakt som det låter, en kompis som alltid är tillgänglig och som tjänar både våra gäster och våra anställda.

- Niklas Johansson, VD, Svenska Brasserier

Läs mer

Så blir framtidens restaurang lönsam

Ladda ner vår guide ”The Future of Restaurant Service” och få konkreta tips hur du kan öka servicenivån mot kund och attrahera nya gäster till din restaurang. En högre online-närvaro, ett smidigt order- och betalflöde samt effektiv logistik i köket kan få dig att öka lönsamheten. Det vill du inte missa!

Mobilbeställningar för självbetjäning

Att beställa genom mobilen blir mer och mer populärt, och med tanke på pandemin är det viktigt för en bar att kunna betjäna kunderna på ett säkert och effektivt sätt. Men även efter pandemin så har många människors beteende förändrats och de flesta är vana att beställa via sin mobil. Vår lösning Trivec Buddy ger dina gäster möjligheten att skanna en QR-kod vid bordet för att komma till din barmeny online där de kan beställa och betala för den mat och dryck de önskar. Beställningen går direkt till baren och köket, och serveringspersonalen kan sedan ta med drycken och maten ut till dina gäster.

Ta beställningar och betalningar i samma enhet

Trivec HandyPay är vår mobila 2-1-lösning för beställning och betalning i samma enhet och gör det möjligt för barpersonalen att ta beställningar och betalningar direkt vid bordet. De skickar beställningen till baren och köket och behöver inte lägga onödig tid på att springa fram och tillbaka och bonga in ordrar vid kassasystemet. Och samma sak gäller vid betalning, servisen kan ta betalt så snart en gäst vill betala.

Anslut flera kortterminaler till samma kassasystem

Som tidigare nämnt är ett högt tempo otroligt viktigt för en förbättrad servicenivå i en bar. Med Trivecs kassalösning kan du ansluta flera kortterminaler till samma kassa och därmed debitera fler kunder samtidigt, utan att kassan hänger sig. Detta innebär att betalningarna aldrig kommer att hindra en bartender från att fortsätta att arbeta snabbt och effektivt.

Vi har integrerade kortterminaler från Nets och Westpay som uppfyller samtliga betaltjänstleverantörers krav på säkerhet. Vi erbjuder dina kunder de mest populära betalningsmetoderna, som Chip Express, kontaktlös betalning, Apple och Samsung Pay.

Öka kontrollen med hjälp av rapporter

När du använder våra lösningar får du tillgång till vår webbportal My Trivec, där du kan anpassa de rapporter du vill ha dagligen, veckovis eller månadsvis. Du kan till exempel välja att få försäljningsrapporter varje dag. Du kan även få information om vad dina kunder dricker och vilka som är dina populäraste produkter för att på så sätt få kontroll över vad du måste beställa och se till att ha på lager.

HQ-verktyg för att kunna styra över flera barer och restauranger

Vi har stor erfarenhet att arbeta med pub-och restaurangkedjor och kan erbjuda utmärkta lösningar som hjälper dig att få kontroll över flera restaurangenheter. Med våra HQ-verktyg kan du hantera alla dina barer eller restauranger från en och samma centrala punkt.

Du bestämmer vilka behörigheter som ska vara lokala och vilka som ska skötas centralt. Du kan kontrollera skillnader i menyer och prissättningar. Du kan även skapa rapporter för att analysera dina olika barer och restauranger för att säkerställa att alla är tillräckligt lönsamma.

Vi hjälper dig att skräddarsy ditt system så att det passar just dina unika behov!

Support och jour 24/7

Du har tillgång till support och jour dygnet runt och vår erfarna personal finns alltid till hands för att säkerställa att kassalösningen och barautomatiseringen fungerar som de ska. Vi kan hjälpa dig både på distans och på plats.

Vi hjälper dig hela vägen, läs mer!

Några av våra kunder inom nattklubbar och barer

Kontakta oss!

När du har fyllt i dina uppgifter kommer du att bli kontaktad av en av våra duktiga experter inom kort. Våra experter lyssnar på dina utmaningar och hur våra produkter skulle kunna hjälpa dig till ett smidigt order- och betalflöde i just din restaurang.