Trivecs kassasystem är användbart för många branscher

Branscher

Branscher som använder Trivecs kassasystem

Trivecs kassasystem är byggt av och för restaurangbranschen. Många av oss som arbetar på Trivec har erfarenhet av restaurang och brinner därför lite extra för branschen och kunderna. Det är självklart för oss att hänga med i marknaden och hur nya beställ- och betalvanor påverkar slutkund. Allt för att ge en så positiv upplevelse som möjligt i den dagliga driften samt för slutkund.Vi har standardlösningar och skalbara lösningar du kan växa med. förutom kassasystem så har vi mobila kassasystem, mobila beställningslösningar för servisen, qr lösningar för beställning och betalning av gäst, självbetjäningskiosker och dryckessystem. Våra kassasystem passar för verksamheter där man säljer mat och dryck vid bordet, över disk eller i lounger och på hotellområden. Här är exempel på branscher som använder våra kassalösningar för beställning och betalning i restaurang:

Restaurang och restaurangkedjor

Hotel och hotellkedjor

Bar och nattklubb

Arena och nöjespark

Snabbmatsrestauranger

Hör gärna av dig eller boka en demo så berättar vi mer om våra kassasystem för restaurang och våra kassalösningar.

Affärsplan för restaurang

För dig som vill ta del av mer innehåll från Trivec så rekommenderar vi vår sida som handlar om betydelsen av en affärsplan. En restaurangs affärsplan är en viktig del av en restaurangs framgång. Din affärsplan kommer hjälpa dig som restaurangägare att fokusera på vad som är viktigt och hjälper dig att utveckla din verksamhet i rätt riktning.

Här kan du ladda ner din affärsplan för restaurang. Läs också gärna den här artikeln där vi ger dig som restaurangägare praktiska tips hur du skriver en affärsplan för din restaurang.
*Mallen är baserad på Magnusson Helgessons strategier för affärsplan.

Kontakta oss!

När du har fyllt i dina uppgifter kommer du att bli kontaktad av en av våra duktiga experter inom kort. Våra experter lyssnar på dina utmaningar och hur våra produkter skulle kunna hjälpa dig till ett smidigt order- och betalflöde i just din restaurang.