Kunder

Du är i gott sällskap

Vi har över 7000 kunder runt om i Sverige och Europa, från små caféer och barer till större restauranger och hotellkedjor.

Brödernas

Med pizzor och burgare av högsta kvalitet som hörnstenar i sitt koncept är Brödernas en stjärna på uppgång på den svenska restauranghimlen. Med början i Stockholm och Visby…

Berns sett utifrån

Berns Salonger

Sedan 1863 har Berns bjudit upp till dans och festligheter i hisnande salonger med inslag av kinesiska jonglörer, mat i absoluta världsklass och pampiga detaljer. Restaurangchef Anna Lundblad…

Thommy Backner VD Scandinavian Resorts

Scandinavian Resorts

Med 13 restauranger och barer samt en bred verksamhet är Sälens Högfjällshotell en modern klassiker i den svenska fjällen. För att servering och betalning ska gå smidigt krävs…

Anders Winblad COO Hard Rock Café

Hard Rock Cafe

Avenyn i Göteborg är inte bara stadens paradgata, utan också ett mycket krogtätt distrikt. Här ligger tre av de största restaurangerna nära grannar, Hard Rock Café, O’Leary’s och…

Några av våra kunder

Kund Svenska Brasserier

Svenska Brasserier

Svenska Brasserier är ett samlingsnamn för Sturehof, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette, Stockholms Matmarknad och Ulriksdals Värdshus i Stockholm.

Liseberg

Liseberg

Liseberg är en park för alla. Sedan 1923 har de fått miljontals människor att mötas och trivas tillsammans.

Kund Albert and Jacks

Albert and Jack’s

Bageri och mat i ett, med ett utbud av matiga smörgåsar, varma drycker, sallader och varma maträtter.

Wallmans

Wallmans

Dinnershows – den framgångsrika kombinationen god mat och glittrande show var Wallmans först i Sverige med.

Kund Kläppen Skiresort

Kläppen Ski Resort

Kläppen Ski Resort en privatägd skidanläggning i Sälen. Det finns ett flertal restauranger, caféer och barer.

Kund Gröna Lund

Gröna Lund

På Djurgården ligger Gröna Lund – en magisk värld där det omöjliga blir möjligt. Gammal blir ung, liten blir stor, upp blir ner och ner blir upp.

Kund Kvarnen

Kvarnen

Kvarnen har legat på samma plats sedan 1908 – mitt i hjärtat av Södermalm i Stockholm. Här står vällagad svensk husmanskost, öl och umgänge i fokus.

Kund Hotel Pigalle

Hotel Pigalle

Hotel Pigalle finns mitt i Göteborg centrum. Sensuella former och nya överraskande rum finns ständigt att upptäcka samt den trevliga restaurangen Atelier.

Kund Rasta Group

Rasta Group

Rasta Groups affärsidé är att äga, förvalta och utveckla bolag inom servicenäringen och omfattar dotterbolagen Rasta Sverige, Kulturrestauranger och Ullevi Restaurang & Konferens.

Kund Tako

Tako

En restaurang med influenser från både Japan och Korea på Briger Jarlsgatan i Stockholm. De är öppna för lunch, middag och drinkar.

Kund Stureplansgruppen

Stureplansgruppen

Stureplansgruppen driver i dagsläget nära 40 restauranger och nattklubbar samt caféer. Företaget äger även Berns och Stockholm City Conference Center.

Kund Fiskekrogen

Fiskekrogen

Hos Fiskekrogen bjuds du på klassiker såväl som på innovativa matlagning, allt med det bästa från havet. Göteborg, havet och råvaror av högsta kvalitet.

Kontakta mig!

När du fyllt i dina uppgifter kommer du bli kontaktad av en av våra duktiga experter som berättar mer om våra produkter och visar hur de fungerar i praktiken.