Kassaregister restaurang

Kassaregister för restaurang och restaurangkedjor

Boka demo!

Att driva en restaurang ska vara enkelt och smidigt. Med detta i åtanke har vi utformat Trivecs kassasystem för restaurang. Du får ett system som stöder hela din verksamhet: från bordsbokningar, bordshantering och beställningar till logistik så som köksprocesser, lagerhantering och betalningar. Kassasystemet är enkelt att använda och vi erbjuder lokalt stöd och support.

 

Lättanvänt kassaregister för restaurang

Trivecs kassaregister för restaurang är intuitivt och enkelt att använda utan tidigare teknisk kunskap. Systemet är optimerat för att kräva så få klick som möjligt för att spara tid och minimera misstag. Det finns dessutom en inbyggd kalkylator som hjälper dig att hålla koll på lagret. Vi sätter upp kassasystemet utifrån dina förutsättningar och hur du vill arbeta. Det går att dela upp informationen så personalen ser den information som är viktig för dem och deras arbetsstationer för att göra det så enkelt som möjligt.

Läs mer om våra kassasystem för restaurang.

Vi valde Trivec för deras användarvänliga lösningar, breda produktportfölj och stora partner-ekosystem som vi ser som en viktig del i att driva en lönsam restaurangverksamhet. Men även för deras trevliga och kunniga personal, vi värdesätter långsiktiga relationer med våra leverantörer.

- Janne Andersson, krögare och delägare i Kung Carls Restauranger & Barer

Läs mer

Erbjud dina kunder den betalningsmetod de föredrar

Vi har ett nära samarbete med Nets och Westpay och vi erbjuder kortterminaler som är helt integrerade i vårt kassaregister för restaurang och som uppfyller alla betaltjänstleverantörers samtliga krav vad gäller säkerhet. Alla kortterminaler är kompatibla med Chip Express, NFC, dricksfunktion, möjligheten att dela upp en nota på flera kort, Apple Pay och Samsung Pay.

Framtidens service är personlig och sömlös

Ladda ner vår guide ’The Future of Restaurant Service’ och få konkreta tips på hur du attraherar fler gäster till din restaurang genom bli mer personlig, erbjuda en sömlös order- och betalupplevelse samt genom att snabbt skapa fler försäljningsställen i restaurangen. Du får även tips hur du effektiviserar logistiken samt hur du ökar lönsamheten. Missa inte detta!

HandyPay en order och betallösning i samma enhet

Trivec HandyPay är vår mobila order och betallösning för restaurang, vår allt-i-ett-terminal.  Med HandyPay skickar du ordrar direkt till köket och tar betalt när gästen ber om det. På så sätt minimeras tiden som läggs på att gå fram och tillbaka mellan borden och kassasystemet. Servisen har full kontroll över matsalen och kan välkomna nya sällskap snabbare. I Trivec HandyPay kan du lägga in information kring ingredienser och allergier per maträtt vilket underlättar när gäster har frågor kring menyn.

 

Låt gästen beställa och betala med sin mobil

Att erbjuda dina gäster att beställa och betala via sin mobil är en praktisk metod som kan anpassas på flera sätt. Ett alternativ är att endast använda systemet för betalningar, med en QR-kod på kvittot som gör det möjligt för dina kunder att enkelt dela och betala notan när de är klara. Alternativt kan du placera QR-koder på varje bord, där gästerna själva kan beställa och betala för sin mat och dryck. Läs mer om vår QR-kodslösning här.

 

Öka effektiviteten i köket

Trivec Kitchen Display är vårt Kitchen Display System (KDS) där du organiserar dina beställningar till köket, baren och andra arbetsstationer. När serveringspersonalen har tagit emot en beställning skickas den automatiskt till rätt skärm i kök eller den arbetsstation den är ämnad för. Det underlättar att kökspersonalen bara behöver se de beställningar de är ansvariga för.

 

Hantera flera restauranger i samma kassaregister för restaurang

För restaurangkedjor erbjuder vi ett huvudkontor (HQ)-verktyg som är en effektiv lösning för dig som driver flera restauranger, barer eller kaféer under ett varumärke. Du bestämmer vilka behörigheter som ska kontrolleras lokalt och vilka som ska kontrolleras centralt. Du kan ange olika menyalternativ och prissättningar för olika restauranger. Du kan även skapa rapporter för att analysera dina olika restauranger och på så sätt säkerställa att alla är tillräckligt lönsamma. Vi hjälper dig att skräddarsy ditt system så att det passar just dina unika behov.

Öka effektiviteten med rapporter och analyser

Med vår webbportal My Trivec får du tillgång till all information som är relevant för dina restauranger via en lättanvänd instrumentpanel. Där kan du se försäljningssiffrorna i realtid och enkelt skapa och få anpassade rapporter. Oavsett var du befinner dig kommer du att ha full kontroll över din restaurang. Du kan dessutom addera olika tillägg till My Trivec beroende på hur dina behov ser ut.

Smarta integrationer som ger dig en fullständig överblick

Trivec har ett stort partnerekosystem med integrationer för att göra det lättare för dig att driva din restaurang. Vi sköter kontakten med alla partners så att du kan fokusera på din verksamhet. Integrationerna ger dig en bra överblick över hela din restaurang och hjälper dig med bland annat personalhantering, ekonomi, lager, analys och mycket mer.

Vi hjälper dig - support och jour 24/7

Våra servicetekniker har omfattande produktkunskaper och lång erfarenhet inom restaurangbranschen. Vi hjälper dig med både installation och support – vi har support och jour 24/7! Allt för att säkerställa att dina Trivec-lösningar fungerar som de ska.

Några av våra restaurangkunder

Kontakta oss!

När du har fyllt i dina uppgifter kommer du att bli kontaktad av en av våra duktiga experter inom kort. Våra experter lyssnar på dina utmaningar och hur våra produkter skulle kunna hjälpa dig till ett smidigt order- och betalflöde i just din restaurang.