Kassaregister restaurang

Kassaregister för restaurang och restaurangkedjor

Boka demo!

Att driva en restaurang ska vara enkelt och smidigt. Med detta i åtanke har vi utformat Trivecs kassasystem för restaurang. Du får ett system som stöder hela din verksamhet: från bordsbokningar, bordshantering och beställningar till logistik så som köksprocesser, lagerhantering och betalningar. Kassasystemet är enkelt att använda och vi erbjuder lokalt stöd och support.

 

Lättanvänt kassaregister för restaurang

Trivecs kassaregister för restaurang är intuitivt och enkelt att använda utan tidigare teknisk kunskap. Systemet är optimerat för att kräva så få klick som möjligt för att spara tid och minimera misstag. Det finns dessutom en inbyggd kalkylator som hjälper dig att hålla koll på lagret. Vi sätter upp kassasystemet utifrån dina förutsättningar och hur du vill arbeta. Det går att dela upp informationen så personalen ser den information som är viktig för dem och deras arbetsstationer för att göra det så enkelt som möjligt.

Läs mer om våra kassasystem för restaurang.

Jag gillar Trivec Buddy eftersom den underlättar för gästen att beställa och betala och samtidigt är den personliga servicen kvar. En perfekt mix av digital och fysisk service.

- Niklas Holgersson, VD för Stars and Stripes

Läs mer

Erbjud dina kunder den betalningsmetod de föredrar

Vi har ett nära samarbete med Nets och Westpay och vi erbjuder kortterminaler som är helt integrerade i vårt kassaregister för restaurang och som uppfyller alla betaltjänstleverantörers samtliga krav vad gäller säkerhet. Alla kortterminaler är kompatibla med Chip Express, NFC, dricksfunktion, möjligheten att dela upp en nota på flera kort, Apple Pay och Samsung Pay.

Arbeta mer digitalt och öka lönsamheten på din restaurang!

Ladda ner vår digitala guide och få konkreta tips hur du kan locka fler kunder till din restaurang genom att använda digitala verktyg. Du får även tips hur du effektiviserar logistiken samt hur du ökar lönsamheten. Missa inte detta!

Ta beställningar vid bordet

Trivec Handy är vår digitala lösning för bordsbeställning som låter serveringspersonalen ta emot beställningar vid bordet och skicka dem direkt till baren och köket. På så sätt minimeras tiden som läggs på att gå fram och tillbaka mellan borden och kassasystemet. Servisen har full kontroll på era gäster och kan enkelt ”framma” nästa rätt när det är dags. I Trivec Handy kan du lägga in information kring ingredienser och allergier per maträtt vilket underlättar när gäster har frågor kring menyn.

 

Låt gästen beställa och betala med sin mobil

Med vår orderapp för restaurang, för beställning- och betallösning Trivec Buddy kan dina gäster beställa och betala från en digital meny. De blir serverade vid bordet eller kan välja att hämta upp maten som takeaway. Beställningen går direkt till köket och kassaregistret för restaurang där kökspersonalen får en notis om det är takeaway. Flera av våra kunder använder Trivec Buddy som ett komplement i sin restaurang som exempelvis vid takeaway, uteservering, i baren osv.

 

Öka effektiviteten i köket

Trivec Kitchen Display är vårt Kitchen Display System (KDS) där du organiserar dina beställningar till köket, baren och andra arbetsstationer. När serveringspersonalen har tagit emot en beställning skickas den automatiskt till rätt skärm i kök eller den arbetsstation den är ämnad för. Det underlättar att kökspersonalen bara behöver se de beställningar de är ansvariga för.

 

Hantera flera restauranger i samma kassaregister för restaurang

För restaurangkedjor erbjuder vi ett huvudkontor (HQ)-verktyg som är en effektiv lösning för dig som driver flera restauranger, barer eller kaféer under ett varumärke. Du bestämmer vilka behörigheter som ska kontrolleras lokalt och vilka som ska kontrolleras centralt. Du kan ange olika menyalternativ och prissättningar för olika restauranger. Du kan även skapa rapporter för att analysera dina olika restauranger och på så sätt säkerställa att alla är tillräckligt lönsamma. Vi hjälper dig att skräddarsy ditt system så att det passar just dina unika behov.

Öka effektiviteten med rapporter och analyser

Med vår webbportal My Trivec får du tillgång till all information som är relevant för dina restauranger via en lättanvänd instrumentpanel. Där kan du se försäljningssiffrorna i realtid och enkelt skapa och få anpassade rapporter. Oavsett var du befinner dig kommer du att ha full kontroll över din restaurang. Du kan dessutom addera olika tillägg till My Trivec beroende på hur dina behov ser ut.

Smarta integrationer som ger dig en fullständig överblick

Trivec har ett stort partnerekosystem med integrationer för att göra det lättare för dig att driva din restaurang. Vi sköter kontakten med alla partners så att du kan fokusera på din verksamhet. Integrationerna ger dig en bra överblick över hela din restaurang och hjälper dig med bland annat personalhantering, ekonomi, lager, analys och mycket mer.

Vi hjälper dig dygnet runt

Våra servicetekniker har omfattande produktkunskaper och lång erfarenhet inom restaurangbranschen. Vi hjälper dig med både installation och support – dygnet runt! Allt för att säkerställa att dina Trivec-lösningar fungerar som de ska.

Några av våra restaurangkunder

Kontakta oss!

När du har fyllt i dina uppgifter kommer du att bli kontaktad av en av våra duktiga experter inom kort. Våra experter lyssnar på dina utmaningar och hur våra produkter skulle kunna hjälpa dig till ett smidigt order- och betalflöde i just din restaurang.