Nyheter

Nyheter

trivec-buddy-mobile-ordering

Nyheter i Trivec Buddy

Vi släpper den 1 juli en ny release av vår mycket populära beställningsapp, Trivec…

Mobil beställning Trivec Buddy

Sveriges ledande restauranger använder Trivec Buddy

Ett stort antal ledande svenska restauranger använder sig av Trivec Buddy för att erbjuda…

Backa krogen

Vi vill vakna upp till ett myller av restauranger #backakrogen

Krisen inom den svenska restaurangnäringen är massiv, många restauranger, framförallt i storstäderna har förlorat…

Trivec Buddy

Trivec gör mobil beställning till en del av kassasystemet

Nu gör Trivec det enkelt att beställa direkt från restaurangens digitala meny och sedan…

Carin-Ericsson-HR-chef-Trivec

Trivec förstärker med Carin Ericsson som HR-chef

Trivec, marknadsledande leverantör av kassasystem till restaurangbranschen har rekryterat Carin Ericsson som HR-chef, en…

guide michelin 2020

Guide Michelin 2020 – stjärnregn över Triveckunder

Igår under pompa och ståt delades Guide Michelin 2020 ut till restauranger i Norden.…

Trivec-integrerar-med-Qvanti-för-inköp-och-inventering-i-realtid

Trivec integrerar med Qvanti för inköp och inventering i realtid

Trivec lanserar nu en integration med Qvantis app för inköp och inventering. Det skapar…

Fastfood och Restaurang Expo Malmömässan

Trivec ställer ut på Fastfood & Restaurang Expo i Malmö

Fastfood & Cafe samt Restaurang Expo är nordens största mässa för restaurangbranschen och äger…

Henrik-Larsson-Chief-Product-Officer-Trivec

Trivec förstärker ledningen med Chief Product Officer

Henrik Larsson har rekryterats som Chief Product Officer (CPO) av Trivec som är en…

Jobba hos oss Trivec

Vi söker en passionerad systemutvecklare

Är du målinriktad, har ett starkt eget driv och vill utvecklas inom systemutveckling? Vill…

Magnetremsa-inte-godkänd-betalkort

Magnetremsa inte godkänd efter 14 september

Nytt EU-direktiv innebär att magnetspårlösningen i kortterminaler upphör att fungera den 14 september. Efter…

fem restaurangtrender 2020

5 restaurangtrender som restaurangägare inte kan ignorera

Fråga vilken restaurangägare eller expert som helst och de kommer att berätta samma sak.…