Kassasystem arenor och nöjesparker

Kassasystem för arenor och nöjesparker

Boka demo!

Att driva en arena eller en nöjespark är en komplex verksamhet och att kunna lita på sitt kassasystem är avgörande. En mängd transaktioner hanteras varje timme och du har antagligen ofta många nya medarbetare att lära upp i  olika team. Allt detta måste fungera på ett korrekt och smidigt sätt. Vi på Trivec har lång erfarenhet att arbeta med komplexa och stora kunder och våra betallösningar är enkla att använda och kan anpassas efter din verksamhet.

Ett snabbt och pålitligt kassasystem

Arenor och nöjesparker hanterar stora mängder transaktioner på samma gång. Vikten av ett snabbt och pålitligt kassasystem är därför ett måste. Speciellt på en arena där alla i publiken vill köpa dryck, snacks och varor samtidigt under de korta pauserna.

Trivec har lång erfarenhet av att arbeta med både arenor och temaparker och hjälper kunder som Liseberg, Gröna Lund, Malmö FF med Malmö stadion med sina kassalösningar, både i försäljningsstationer och restauranger.

Trivec passade oss då vi behövde en stor aktör med erfarenhet av en komplicerad verksamhet. Lokal förankring var också viktigt eftersom support på plats är önskvärt vid matcher och större arrangemang.

- Marcus Lehtonen, Head of Food & Beverage, MFF Event AB

Läs mer hur vi har hjälpt Malmö FF

Hantera många transaktioner på samma gång

Trivecs kassasystem är byggt för att kunna hantera ett stort antal transaktioner på samma gång. Du kan ansluta flera betalterminaler till varje kassaapparat, vilket gör det möjligt för fler kunder att betala samtidigt.

Läs mer om våra kassasystem för restaurang.

Öka lönsamheten med ett smidigt order- och betalflöde

I vår guide ”The Future of Restaurant Service” får du konkreta tips på hur du kan locka fler kunder till dina restauranger. Högre synlighet online, ett effektivt order- och betalflöde samt ett eco-system av integrationer som smidiggör flödet ökar lönsamheten. Det vill du inte missa!

Snabba betalningar anpassat efter kunderna

Trivec har ett nära samarbete med Nets och Westpay och vi erbjuder kortterminaler som är helt integrerade i vårt kassasystem. Alla kortterminaler är kompatibla med Chip Express, NFC, dricksfunktion, möjligheten att dela upp en nota på flera kort, Apple Pay och Samsung Pay. Dina besökare har möjlighet att betala på det sätt som passar dem bäst.

Användarvänligt kassasystem för arenor och nöjesparker

Trivecs kassasystem är intuitivt och enkelt att använda utan tidigare teknisk kunskap. Detta är viktigt om du har många säsongsarbetare eller personal med tidsbegränsad anställning. Du kan skräddarsy inställningarna på kassorna för att anpassa dem efter just dina behov. Om en arbetsstation exempelvis enbart säljer en viss typ av produkter kan du göra endast dessa synliga för att förenkla för personalen. Systemet är optimerat för att kräva så få klick som möjligt för att både spara tid och minimera misstag.

Rörliga och tillfälliga försäljningsstationer

Genom att använda Trivec Go, surfplatteversionen av vårt kassasystem, kan du bygga upp tillfälliga försäljningsstationer på ett smidigt sätt. Och du riskerar aldrig att tappa kontrollen eftersom alla kassastationer är ihopkopplade och du har möjlighet att få försäljningsrapporter från varje enhet. Du kan också bestämma vad som ska visas på varje central kassaenhet och systemet låter dig kopiera inställningarna när du vill använda dem för att ställa in en ny enhet.

Ta upp beställningar vid boret på ett smart sätt

Underlätta för din personal genom att använda vår mobila beställningslösning Trivec Handy som låter dig ta emot beställningar direkt vid bordet. Så fort en beställning är mottagen skickas den till köket eller baren vilket gör att du slipper springa fram och tillbaka mellan borden och kassasystemet. På så sätt kan du spara dyrbar tid under populära tillställningar med högt tryck.

Mobila beställningar och betalningar

Med vår QR-kodlösning gör du det enklare för både din personal och dina gäster. Dina gäster kan smidigt beställa och betala från en digital meny genom att skanna en QR-kod med sin mobiltelefon, och din personal sparar dyrbar tid genom att inte behöva ta upp alla beställningar. Detta är ett utmärkt komplement som kan användas till allt ifrån uteserveringar till barer, eller där du önskar.

Digitala skärmar för kökspersonalen

Med våra digitala köksskärmar Kitchen Display System hjälper du din kökspersonal att organisera logistiken i köket och minimera misstag. Genom att organisera dina beställningar ökar du effektiviteten och gör det enklare för din kökspersonal att leverera mat i toppklass. Om du har flera kök ser systemet till att beställningarna kommer till rätt skärm vid rätt tidpunkt.

Håll dig uppdaterad på din försäljningssiffror

Med vår webbportal My Trivec får du tillgång till all information som är relevant för dina restauranger och försäljningsställen via en lättanvänd tjänst. Här kan du se försäljningssiffror i realtid och enkelt skapa och få anpassade rapporter. Oavsett var du befinner dig kommer du att ha full kontroll över din försäljning.

Vi hjälper dig 24/7 - support och jour

Du har tillgång till support och jour dygnet runt och vår erfarna personal finns alltid till hands för att säkerställa att dina Trivec-lösningar fungerar som de ska.

Integrationer för ökad effektivitet

Trivec har ett stort partnerekosystem med integrationer som gör det lättare för dig att driva din verksamhet. Integrationerna inkluderar bland annat system för personalhantering, ekonomi, lagerhantering, analys, hotellbokningar och mycket mer. Här kan du läsa mer om våra integrationer.

Några av våra kunder inom nöjesparker och arenor

Kontakta oss!

När du har fyllt i dina uppgifter kommer du att bli kontaktad av en av våra duktiga experter inom kort. Våra experter lyssnar på dina utmaningar och hur våra produkter skulle kunna hjälpa dig till ett smidigt order- och betalflöde i just din restaurang.