Inventering restaurang

Inventering för restauranger - kontroll av ditt lager och dina varor

Boka demo!

Att använda lösningar för lagerhantering och inventering för restaurang, innebär att du har kontroll på ditt lager och dina leverantörsbeställningar. Du vill säkerligen minska ditt svinn och ha stenkoll på kostnader kopplade till intäkter. Många restauranger sköter sin inventering manuellt idag. Men det behöver inte vara så. Idag finns det digitala lösningar som hjälper dig med inventering för din restaurang, analys, smarta menykonstruktioner, minska ditt matsvinn och mycket mer. 

Håll koll på ditt lager och dina varor

Det är otroligt viktigt att du har full kontroll på din lagerhantering och inventering för restaurangen, och detta behöver inte vara en komplicerad manuell process. Vi har integrerade partnerlösningar när det gäller lagerhantering där du enkelt kan göra inventeringen direkt i din mobiltelefon. Du kan jämföra ditt lager med aktuell försäljning och skapa rapporter om försäljning, svinn och så vidare. Vissa av våra partners erbjuder också möjligheten att lägga beställningar till leverantörer i samma app. Du kan dessutom se uppdaterade priser hos olika leverantörer och beräkna marginalerna i realtid.

När det kommer till lagerhantering arbetar vi med ett flertal olika leverantörer, kika gärna på vår integrationssida och läs mer.

Minimera matsvinnet på din restaurang

Stora mängder mat från restauranger kastas i onödan varje år. Detta är varken ekonomiskt eller miljövänligt. Det är därför en smart idé att titta närmare på ditt hur mycket matsvinn din verksamhet har, både ur ett ekonomiskt perspektiv och ur ett miljöperspektiv.

Läs mer om våra integrerbara kassasystem för restaurang.

Så möter du morgondagens restauranggäst!

Morgondagens restauranggäst är uppvuxen med en hög online-närvaro. Ladda ner vår guide ”The Future of Restaurant Service” och få konkreta tips hur du kan locka nya kunder till din restaurang – samtidigt som du behåller den goda servicen.

Smart menykonstruktion för restauranger

För att skapa lönsamma menyer, vilket i sin tur kommer att öka dina marginaler, måste du sluta gissa och istället börja skapa menyer baserade på korrekta kalkyler och relevant försäljningsdata. Ta hjälp av datan för just din restaurang för att avgöra vilka menyalternativ du ska behålla, vilka rätter som bör tas in på nytt och vilka måltider som kan passa bra för kampanjer och erbjudanden.

Kontakta oss!

När du har fyllt i dina uppgifter kommer du att bli kontaktad av en av våra duktiga experter inom kort. Våra experter lyssnar på dina utmaningar och hur våra produkter skulle kunna hjälpa dig till ett smidigt order- och betalflöde i just din restaurang.