Pom Friterie

Marvin Romein

Enkelt att hålla koll på marginaler i Trivecs kassasystem

Tillsammans med sin partner Jorit Gras öppnade Marvin Romein Pom Friterie, en premiumrestaurang och bar i Stockholm för ett tag sedan. Att välja Trivec kändes enkelt och självklart.

Hantering av bord med öppna flikar och dagliga rapporter från Trivecs kassasystem förenklar för oss och vi kan snabbt vidta åtgärder, säger Marvin Romein.

Marvin Romein har varit i bar- och restaurangbranschen i 10 år. Med erfarenhet från de mest kända barerna i Stockholm bestämde han sig för att driva sin egen restaurang Pom Friterie på Lästmakargatan, tillsammans med Jorit Gras. Ett nytt och modernt sätt att göra pommes frites från en unik holländsk potatis står i fokus. Ett varmt och minimalistiskt barerbjudande med drycker, DJ:s, lunch och middag med fokus på pommes frites är konceptet.

Våra pommes frites är något speciellt, de görs av en potatis vi köper från Nederländerna. Kombinerat med våra smårätter och andra sidorätter är detta något du måste prova, säger Marvin.

Pom Friterie valde Trivec

Pom Friterie valde Trivec då Marvins personal kände till Trivec och hade arbetat med systemet tidigare. De berättade för honom hur enkelt systemet var att arbeta med och hur lätt det var att förstå hur man använder det för ny personal. Marvin hade också arbetat med Trivec tidigare och gillade hur lättillgängligt systemet är.

Trivec har öga för detaljer, det återspeglas i kassasystemet, få klick, en tydlig vy och genomtänkta funktioner, säger Marvin.

Bordsservice och dagliga rapporter

Trivec har gjort bordsbeställning och hantering av bord mycket enkel och strukturerad med vad Trivec kallar öppna flikar. Marvin säger att han aldrig behöver komma ihåg något manuellt, och det är lätt att lägga en beställning och lägga till ytterligare rätter eller drycker till ett öppet bord. Han säger att han också gillar rapportfunktionen, varje dag får han en daglig rapport från Trivec som visar genomsnittliga utgifter, antal gäster samt försäljningen. Det är lätt att hålla koll på marginaler med hjälp av back-office-funktioner som jämför kostnadspriser och försäljningspriser.

Sammantaget har jag ett mycket gott intryck av Trivec, säger Marvin.

Kontakta oss!

När du har fyllt i dina uppgifter kommer du att bli kontaktad av en av våra duktiga experter inom kort. Våra experter lyssnar på dina utmaningar och hur våra produkter skulle kunna hjälpa dig till ett smidigt order- och betalflöde i just din restaurang.