Rival

Trivec Rival integration

”Vi valde Trivec för deras många partnerintegrationer”

Trivecs omfattande partner-nätverk avgjorde när Rival bytte till Trivec.
– Vi valde Trivec för deras många olika partnerintegrationer och för att de kan den svenska marknaden. För oss var hotellkopplingen till MEWS avgörande och allt har gått smidigt, säger Tobias.

Tobias Wikberg är Food & Beverage manager på Rival. Förutom hotell, restauranger och barer erbjuder Rival många olika typer av föreställningar och shower. I tre år har de arbetat med Trivec.

Hotellintegrationen

För Tobias är fördelen med Trivecs kassasystem partnerintegrationerna. Hotellkopplingen till MEWS gör att Rival kan erbjuda gästerna en samlingsfaktura för hela hotellvistelsen. För gästen innebär det att de betalar en faktura när de checkar ut, det vill säga att kostnaden för hotellnatten, notan för middagen och notan för t.ex. room service hamnar på en faktura.

– De smidiga integrationerna mellan Trivec och deras partners gjorde det självklart att välja Trivec, säger Tobias.

Läs mer om våra integrationer

Interationer Trivec MEWS

Hög användarvänlighet

Trivecs kassasystem har hög användarvänlighet och det är enkelt att förstå systemet fortsätter Tobias. Designen i Trivecs kassasystem är även den enkel att förstå, hur man ska lägga in artiklar samt göra ändringar i priser och menyer, säger han.

– Allt är enkelt. Rapporteringsverktyget i MyTrivec är enkelt att hantera, hur man får ut siffror för analys och hur man bygger rapporter, säger han.

Kunnig support

När Tobias behövt så har han ringt Trivecs support. En support som han tycker kan den svenska marknaden, lagstiftningen, hur moms ska läggas upp och andra viktiga frågor som kan uppstå.

– Jag gillar att Trivecs support är lokalt förankrad och finns där när jag behöver dem, säger Tobias.

Kontakta oss!

När du har fyllt i dina uppgifter kommer du att bli kontaktad av en av våra duktiga experter inom kort. Våra experter lyssnar på dina utmaningar och hur våra produkter skulle kunna hjälpa dig till ett smidigt order- och betalflöde i just din restaurang.