The Chef i Övik

The chef

Fler försäljningsställen med Trivecs mobila kassasystem

Marie Westermark och hennes man Ante driver familjerestaurangen och kvarterskrogen The Chef i Övik vid hamninloppet i Örnsköldsvik. Valet föll på Trivec då det personliga bemötandet var viktigt för Marie.
– Vi har haft en god kommunikation med Trivec hela vägen ända från införsäljning till drift och support. Vi får även till oss nyheter och nya uppdateringar i systemet på ett enkelt sätt, vilket vi uppskattar väldigt mycket, säger Marie.

Enkel vy och få klick

Marie liksom personalen tycker att Trivecs kassasystem är enklare än tidigare system de har använt, det är tydligare vy också och färre klick.

– Det är enkelt för ny personal att komma igång och jobba, säger hon.

Ökad gästservice med mobilt kassasystem

För Marie har Trivecs mobila kassasystem (padda), gjort stor skillnad för att höja servicen mot gäst samt för försäljningen. Genom att ställa ”paddan”, på uteserveringen, som ett komplement till den stationära kassan, kan bongar skickas direkt till baren. Det har sparat mycket tid eftersom gäster snabbare har kunnat tas om hand.

Marie berättar också hur de har satt upp ”paddan” som ett komplement under lunchen då alla gäster har lite mer bråttom. Då blev ”paddan” en till kassastation där beställningar enkelt kan skickas till köket.

Enkel back-office

Marie tycker att Trivecs back-office funktion är enkel och tydlig. Hon säger att det är lätt att dra ut rapporter eller t.ex.  göra de nya knappar som behövs i kassasystemet. Det har även blivit enklare att redovisa presentkort och att stämma av presentkorten när de löses in. Hon kan också dra ut månadsrapporter över försäljningen på ett smidigt sätt.

– Överlag tycker jag att Trivecs kassasystem och dess back-office funktion är enkel att förstå, behöver jag hjälp är deras support också väldigt bra och trygg, säger hon.

Kontakta oss!

När du har fyllt i dina uppgifter kommer du att bli kontaktad av en av våra duktiga experter inom kort. Våra experter lyssnar på dina utmaningar och hur våra produkter skulle kunna hjälpa dig till ett smidigt order- och betalflöde i just din restaurang.