Treehouse Hovdala

Lars Toresson, Treehouse Hovdala

 ”QR-lösningen gör att vi kan välkomna nya gästgrupper”

Trivecs kassalösning gör att The Treehouse fem meter ovan mark funkar smidigt, liksom QR-beställningarna i restaurangen nere på marken.
– Vi vill kunna välkomna olika gästgrupper till vår magiska plats. Vare sig de beställer en avsmakningsmeny eller enstaka rätter är det Trivecs kassalösning i kombination med QR-koder (Buddy) som gör det möjligt för oss, säger han.

Fem meter ovan mark reser sig Restaurang Treehouse i symbios med de rustika träden. Platsen, Hovdala utanför Hässleholm, bjuder på en magnifik utsikt över Finjasjön. Det är Lars Toresson som äger och driver The Treehouse – själv har han varit i hotell- och restaurangbranschen hela livet. Trivecs kassalösning gör flödet smidigt.

Läs mer om QR-koder för restaurang

QR-kod Treehouse

Trivecs kassalösning för hög service
The Treehouse, är en personlig och gastronomisk upplevelse med fransk touch. Här kan gästerna boka avsmakningsmenyer som varierar efter årstid, allt för att erbjuda råvaror i säsong. Köket är placerat på marken, mathissen tar rätterna fem meter upp i restaurangen och det är Lars som själv serverar gästerna. Trivecs kassalösning har få klick, är lätt att navigera i och är enkel att förstå.

– Trivecs kassalösning är enkel att arbeta i. Så fort gästerna anlänt gör jag bordet aktivt och sedan frammar jag rätter en efter en när det är dags, köket på marken får bongarna, säger han.

För Lars ska det vara personligt och för honom är det viktigt att vara närvarande ute bland gästerna. Trivecs kassasystem underlättar driften och gör att han får tid till gästerna.

Trivec Buddy – QR-koder – flexibla försäljningsställen
På marken nedanför restaurangen har Lars öppnat The Ground, en plats för de som vill äta vällagad mat från meny. Tack vare Trivec Buddy och QR-koder beställer och betalar gästerna själva, efter att de valt sittgrupp mitt i det storslagna strövområdet.

– QR-koder gör att gästerna kan slå sig ner och beställa själva och sitta och njuta av landskapet. Vi vill göra det enkelt att äta gott i naturen. Vi signalerar när det är klart, pratar en stund med gästerna, en upplevelse som är personlig och smidig, säger han.

Avslutningsvis berättar Lars hur nöjd han är med Trivec.

– Jag är fantastiskt nöjd med Trivec, vi använder två system och QR-lösningen fungerar väldigt väl, säger Lars.

Kontakta oss!

När du har fyllt i dina uppgifter kommer du att bli kontaktad av en av våra duktiga experter inom kort. Våra experter lyssnar på dina utmaningar och hur våra produkter skulle kunna hjälpa dig till ett smidigt order- och betalflöde i just din restaurang.