Nobis

Ökad gästnöjdhet och smidig hotellintegration när Nobis valde Trivec

Nobis och Trivec

För Guadalupe Banegas, COO, på Nobis Hotell Norrmalmstorg kändes Trivec som den självklara kassaleverantören. Ett kassasystem med många betalsätt, enkla kassaavslut, smidig centralstyrning samt enkelhet vid programmering av nya produktgrupper avgjorde beslutet.

Det fungerar jättebra med Trivec och varje gång vi ber om något så hjälper de oss, säger Guadalupe.

I Nobis Hospitality Group ingår Stallmästaregården, Skeppsholmen, Miss Clara, Café Opera och Opera Källaren. Alla restauranger i hotellen inklusive frukostmatsalar, lounger, festvåningar och konferenslokaler har Trivecs kassasystem. Guadalupe är nöjd med integrationen mellan hotellets PMS och Trivecs kassasystem. En fördel är centralstyrningen av restaurangerna där alla enheter är kopplade.

Alla kassor är kopplade och vi ser därför menyer och priser centralt för alla restauranger. När vi vet hur mycket vin vi säljer på Norrmalmstorg en viss tid, så kan vi planera vårt lager och omfördela. Vi får också statistik samt får en idé till vilka priser de andra restaurangerna har på vissa produkter, berättar Guadalupe

Driva hotell

Så driver du ett lönsamt hotell

Enkelt att förprogrammera nya produktgrupper

Guadalupe gillar att Trivecs system är enkla att programmera, till exempel vad gäller nya produkter eller produktgrupper. Hon säger att det går snabbt att bygga produktknappar för antingen en rätt eller en hel meny. Under meny-knappen går det också att framma rätter och systemet förstår därför när en gäst har ätit den första rätten. Programmet är smart och flexibelt, det gillar jag, säger hon.

För gästen går allt som äts och dricks i restaurangerna givetvis att sätta på rummet för att betalas vid utcheckning. Trivecs integrationer till andra system gör detta möjligt.

Vi får kassaavslut varje dag, det körs på natten. Vi behöver aldrig räkna ut någonting själva. Varje morgon går jag igenom siffrorna för att se dagen. Jag kan också se siffror i realtid, fortsätter Guadalupe.

Ökad kundnöjdhet tack vare många betalsätt

Nobis valde Trivec för att alla olika betalsätt funkar i Trivec. Swish, liksom representation, kort, mobile pay och apple pay, ja alla betalmedel som man kan tänka. Företagsnummer eller hotellnummer går också bra. Utöver Trivec har Nobis inlett ett samarbete med Karma, för gästbeställningar via QR-kod i bar och restaurang. Karma är helt integrerbart med Trivecs kassasystem. Samarbetet är nyligen sjösatt men har fungerat väldigt bra så här långt och Guadalupe sänder ett särskilt tack till deras support som är snabba att svara och duktiga.

Varje gång vi ber om något på Trivec eller på Karma så hjälper de oss. Det är ett jättebra samarbete, avslutar Guadalupe.

Kontakta oss!

När du har fyllt i dina uppgifter kommer du att bli kontaktad av en av våra duktiga experter inom kort. Våra experter lyssnar på dina utmaningar och hur våra produkter skulle kunna hjälpa dig till ett smidigt order- och betalflöde i just din restaurang.