Trivec satsar på stort partnerekosystem för att stärka sitt erbjudande mot restauranger

Trivec, marknadsledande inom kassasystem för restauranger lanserar idag sin nya partnerportal med skräddarsydda integrationer för restauranger inom områden som personal, fakturering, lager, bordsbokning, lojalitet m.fl.

Den nya partnerportalen ska guida besökarna att hitta rätt integration för deras restaurang, bar eller hotell för att hjälpa till med effektivisering av den dagliga driften och driva lönsamheten framåt.

Vi ser ett växande behov hos restauranger av smarta integrationer mellan kassasystemet och närliggande system som exempelvis hantering av schema och lön, ekonomi, lager eller olika betalningsflöden. Med hjälp av ett stort partnerekosystem där våra kunder kan välja den integration som passar dem bäst, kan vi tillföra ett stort mervärde till våra kunder och hjälpa dem att digitalisera och bygga framtidens restaurang, säger Daniel de Sousa, Group CEO Trivec

Satsningen på ett rikt partnerekosystem och strategin att samarbeta med företag som är bäst i klassen på sin nisch har högt ställda mål. Ambitionen är att erbjuda Trivec’s kunder effektiva lösningar för dagens behov men även att driva teknisk innovation i restaurangbranschen och kunna erbjuda lösningar för framtidens restaurangupplevelse.

Genom att välja en ”best of breed”-strategi där vi fokuserar på att tillhandahålla den bästa kassasystemslösningen och integrerar med branschledande teknikleverantörer, ser vi ett stort mervärde att snabbt kunna erbjuda välfungerande lösningar inom ett brett spektrum av tjänster som gynnar restauranger med deras ägare och personal, säger Mikael Hedberg, CTO Trivec.

 

Mediakontakter:

Jenny Westerberg, Group CMO, +46 701 407140, jenny.westerberg@trivec.se
Daniel De Souda, Group CEO,  +46 10 150 23 20, daniel.de.sousa@trivec.se

Om Trivec
Trivec är en ledande leverantör av kassasystem till den europeiska marknaden för restaurang, bar och hotell. Våra lösningar förenklar och optimerar betalningen samt underlättar styrningen av verksamheten. I Trivecs produkterbjudande ingår kassasystem för restaurang, kortterminaler, mobila order- och betallösningar, betalningar, digitala köksskärmar dryckessystem, med flexibla alternativ för integration med bokning, ekonomi, personal, inköp och lagersystem. Trivec grundades 1993 och har över 8000 kunder runt om i Europa och kontor i Sverige, Danmark, Norge, Belgien och Frankrike.