Svårt att hitta personal i sommar till din restaurang? Vi har lösningen!

Kontakta mig! 

Svårt att hitta personal i sommar till din restaurang?

Vi vet att det råder stor personalbrist inom hotell- och restaurangbranschen och det är svårt att hitta erfaren personal inför den viktiga sommarsäsongen. Men misströsta inte, det finns många olika lösningar att ta till.

1. Låt dina gäster beställa och betala själv med mobilen – öka snittnotan med 20-50%

Ta hjälp av snygga QR-koder som du har på borden i baren eller restaurangen och låt dina gäster skanna QR-koden med sin mobil och beställa samt betala. Vi har tillsammans med vår partner Karma, sett att snittnotan ökar mellan 20-50% när man låter gästen beställa när de vill.

2. Missa aldrig en säljmöjlighet

Du kan använda QR-koder både för bordsservering, din lounge, roomservice, eller avhämtning. Skicka notiser via SMS när det är dags för gästen att hämta sin beställning.

Mobil beställning
Karma beställning QR-kod

3. Enkelt att betala – öppen nota för de gäster som vill

Dina gäster beställer och betalar enkelt för varje order. Eller så har de en nota öppen för de som hellre betalar när middagen är klar. Båda möjligheterna finns.

4. Enkelt att splitta notan

Du behöver inte lägga tid på att ta betalningar eller splitta notor, det sköter gästerna själva med hjälp av några klick.

5. Ta vara på datan och lär känna dina gäster

Betalningar genom Trivec’s och Karmas lösning ger er data som är avgörande för att lära känna era gäster: hur ofta de varit hos er, om de har allergier, hur mycket de spenderar och vad de vanligtvis beställer.

6. Bär ut mat och dryck samtidigt till bordet

Oavsett hur stort sällskapet är så grupperas beställningar från samma bord på samma bong, så det blir enklare för köket att förbereda maten och för servisen att bära ut mat och dryck, och en bättre gästupplevelse när alla får mat och dryck samtidigt.

Integrera dryckessystemet med kassasystemet

Trivec och Karmas samarbete – en lösning i världsklass

Trivec och Karma har en skräddarsydd integration till varandras system vilket underlättar administrationen för dig att komma igång.

  • Du behöver endast skapa din meny som vanligt i ditt Trivec kassasystem, och det visas ut när du använder Karmas QR-koder.
  • Alla beställningar kommer direkt till köket och baren och du ser vilket bord som har beställt.
  • Kassaavslut sker som vanligt då alla transaktioner går in i Trivecs kassasystem
  • Karma har många smarta funktioner som öppen nota, splitta notan, sms-avisering för takeaway, automatisk upp-sell där du kan lägga in förslag på merförsäljning, ta del av din gästdata och gör personliga utskick.

Kontakta oss idag så berättar vi gärna mer hur vi kan hjälpa dig i sommar!

Attract guests to your restaurant

Kontakta oss!

När du har fyllt i dina uppgifter kommer du att bli kontaktad av en av våra duktiga experter inom kort. Våra experter lyssnar på dina utmaningar och hur våra produkter skulle kunna hjälpa dig till ett smidigt order- och betalflöde i just din restaurang.