Vilket kassasystem är bäst för min restaurang?

Vilket kassasystem är bäst för min restaurang?

Kassasystem

Att välja rätt kassasystem är ett viktigt val för din restaurangverksamhet. Innan du fattar beslut om vilket kassasystem du ska välja, se till att först ha koll på följande:

1. Klargör dina mål och behov

Vad vill du uppnå? Skriv ner dina mål så att du kan jämföra dem med olika system när det är dags.

Beroende på dina affärsmål kan önskade funktioner variera från flera betalningssätt, kompatibilitet med mobila enheter, daglig försäljningsanalyser, lagerkontroll, kundlojalitetsprogram till smidig drift av restaurangen och kundservice..

2. Välj en lösning som kan växa med din verksamhet

Hur kommer ditt företag att se ut om tre år? Välj ett system där du kan lägga till nödvändig funktionalitet allteftersom din verksamhet växer. Se också till att granska vilken typ av kundsupport och service leverantören erbjuder.

Möjliga funktioner att överväga kan vara mobila beställningar och betalningar, digitala kökskärmar, centraliserad administration, 24/7-support, dataanalys, personalhantering, bokföringsfunktioner, lageruppföljning och presentkort.

Vill du testa vårt kassasystem?

3. Fastställ din budget

Din budget bör baseras på verksamhetens storlek och vilken funktionalitet du behöver. Oavsett vilken typ av verksamhet du har är avkastning på investeringen avgörande. Kassasystemet bör göra din verksamhet mer effektiv, minska kostnader och bidra till ökad försäljning.

4. Utvärdera och jämför kassasystem

Webben kan vara en bra startpunkt när du undersöker kassalösningar. Men glöm inte att prata med andra restaurangägare om deras system och fråga hur det fungerar för dem.

5. Se hur kassasystemet fungerar i verkligheten

För att göra detta, be om referenser från leverantören du överväger och fråga om du kan se hur deras system fungerar i daglig verksamhet.

6. Full kontroll med smarta integrationer

Glöm inte att titta på möjligheten att koppla samman kassasystemet med andra närliggande system som bokföring, personal, lager och inventering, lojalitet m.fl. I dagens verklighet är förmågan att koppla ihop viktiga operationella system avgörande för att driva en effektiv och lönsam restaurang.

FAQ Trivec

Kassasystemet bör ge dig följande fördelar

  • Insikter och data om hur din restaurang presterar
  • Underlätta driften av restaurangen
  • Optimera beställningar och betalningar
  • Ha flexibla betalningsalternativ
  • Ge dig rörlighet med mobila enheter
  • Organisera köket
  • Dagliga försäljningsrapporter och analys
  • Förebyggande av förluster
  • Erbjuda ett rikt partner-ekosystem och integrationer till: hotell-, bokförings, lager-, personal- och lojalitetssystem, presentkort, bordsreservationer etc. Så du enkelt kan koppla ihop dina viktigaste system, och få en helhetsbild över verksamheten.
  • 24/7 support

Se hela vårt produkterbjudande!

Produktbroschyr Trivec

Kontakta oss!

När du har fyllt i dina uppgifter kommer du att bli kontaktad av en av våra duktiga experter inom kort. Våra experter lyssnar på dina utmaningar och hur våra produkter skulle kunna hjälpa dig till ett smidigt order- och betalflöde i just din restaurang.