Driva en lönsam bar

Fördelarna med automatiserade dryckessystem

Driva en lönsam bar

Att driva en lönsam bar är förmodligen målet för dig som drömmer om en egen bar. Men vad finns det för hjälpmedel som kan öka dina chanser att lyckas? Idag finns det många smarta tekniska lösningar som hjälper dig att förbättra dina processer och lönsamhet. Men som även förbättrar dina gästers upplevelse. I den här artikeln går vi igenom betallösningar, hantering av svinn, effektivisera din bar, samt öka lönsamheten i baren.

Fördelarna med automatiserade dryckessystem

Whitepaper image

Kapitel 1

Integrera kassasystemet med dryckessystemet

Kassasystemet (försäljningsställena) för en framgångsrik bar är ofta utgångspunkten för gästens betalupplevelse. Ett integrerat kassasystem är därför viktigt samt att det är enkelt att betala för gästen.

Kapitel 2

Öka lönsamheten i din bar med ett dryckessystem (bar automation)

Om du vill driva en lönsam bar, ska du kika närmare på hur du kan arbeta med automatiska dryckessystem som öltappar för bardisken, ölväggar och spritsystem. Ett automatiserat barsystem minskar spill och svinn. Räkna ut dina potentiella besparingar tillsammans med oss i vår kalkulator.

Kapitel 3

Öka intäkterna på öl och vin

Tänk dig att en person i baren kan hälla upp fyra samtidiga ölglas, och varje ölglas blir exakt 33 cl med perfekt skum och du får betalt för varenda centiliter.

Kapitel 4

Hur du skapar en bra kundupplevelse i din bar

Barkulturen har blivit en integrerad del av vårt samhälle och barer av alla slag, klubbar, vinbarer, hotellbarer har blivit en plats där människor träffas och hänger. En bra kundupplevelse är a och o idag.

Kapitel 5

Hantera din barpersonal på rätt sätt och minska arbetskostnaderna

Tack vare automatiseringen går du inte miste om någon inkomst, men du kommer också att spara pengar på personalkostnader och hjälpa till att minska stressen hos din barpersonal.

Integrera kassasystemet med dryckessystemet

För dig som ska öppna bar, försäkra dig om att kassasystemet inte försämrar den personliga upplevelsen och enkelt och effektivt kan ta upp beställningar och erbjuda många olika betalsätt. Att det går snabbt att ta betalt i en bar är väldigt viktigt, och att du kan göra flera samtidiga betalningar. Så barpersonalen kan hålla ett bra tempo i baren.

Smarta integrationer för ökad lönsamhet

Det är också viktigt att det valda kassasystemet inte bara erbjuder en betallösning utan också kopplar ihop andra delar av din verksamhet som inventering, lagerstyrning, personal, och kan ge dig dagliga rapporter kring försäljning. Så det blir enklare för dig att sköta den dagliga verksamheten och ha full kontroll på dina intäkter. Här ser du vilka integrationer vi har på Trivec

Öka lönsamheten i din bar med ett dryckessystem (bar automation)

Om du vill driva en lönsam bar, ska du kika närmare på hur du kan arbeta med automatiska dryckessystem som öltappar för bardisken, spritsystem, ölväggar, speed rail bars och vinsystem. Driver du en nattklubb kan du använda ”bar-guns” med färdigblandade drinkar för snabb service mot gästerna.

Testa gärna vår kalkylator där du kan räkna ut dina besparingar på ett år, beroende på mängd alkohol som du serverar.

Öka intäkterna på öl och vin

Om du vill driva en lönsam bar och öka intäkterna och effektiviteten i baren är våra öltappar och vintappar utmärkta. Vi erbjuder ett system med ölkranar där du kan hälla upp många öl samtidigt. Medan ölen häller upp sig själv kan du ägna mer tid åt gästerna. Passar alla typer av barer. Våra vintappar serverar vinet i perfekt temperatur och i rätt dos. Doseringarna är förprogrammerade samt kopplade till kassan så att du får en exakt överblick över vad som säljs.

Hur du skapar en bra kundupplevelse i din bar

Många drömmer om att öppna en bar som blir en samlingsplats. Barkulturen har blivit en integrerad del av vårt samhälle och barer av alla slag, klubbar, vinbarer, hotellbarer har blivit en plats där människor träffas och hänger. Att skapa en härlig och minnesvärd upplevelse för dina gäster säkerställer att din bar skiljer sig från det stora urvalet av barer idag. Att använda ett automatiserat dryckessystem som ökar servicehastigheten och ger utrymmet för din barpersonal att prata med gästerna och att kunna ta upp fler beställningar på kortare tid, ökar kundnöjdheten.

Ökad service med automatiserade system

Ett vinsystem, till exempel, som kan hantera flera samtidiga upphällningar, eller en av våra öltappar med flera kranar som gör att du kan fylla flera glas samtidigt. Det här är alla exempel på hur du kan minska väntetider för dina kunder och skapa en bra atmosfär.

Hantera din barpersonal på rätt sätt och minska arbetskostnaderna

Tack vare automatiseringen går du inte miste om någon inkomst, men du kommer också att spara pengar på personalkostnader och hjälpa till att minska stressen hos din barpersonal. Ett automatiserat system låter personalen hälla upp flera drycker samtidigt vilket frigör tid att fokusera på service och andra uppgifter. Du klarar av att sköta din bar på färre personal men inte dra ner på kvaliteten.

Stora vinster med automatiserat dryckessystem

Sammanfattningsvis kommer stora vinster att uppnås med att börja använda automatiserade dryckessystem. Automatisering ger dig bättre kontroll och övervakning, hjälper dig att minska svinn och inkomstbortfall och frigör tid för dig och din personal, för att upprätthålla konsekvens och hög kvalitet.

Kontakta oss!

När du har fyllt i dina uppgifter kommer du att bli kontaktad av en av våra duktiga experter inom kort. Våra experter lyssnar på dina utmaningar och hur våra produkter skulle kunna hjälpa dig till ett smidigt order- och betalflöde i just din restaurang.