Hur ser framtidens restaurang ut?

framtidens_restaurang

Hur ser framtidens restaurang ut?

take-out-tjanster

Framtidens gäst bestämmer vad, när, hur

Framtiden kommer att handla än mer om hur god service ger gästerna vad de vill ha, när och var de vill ha det. Många gäster vill kunna välja att få mat hemlevererat eller som take-out istället för att äta i restaurangen varje gång. Genom tredjepartsleverantörer som UberEats, Foodora och Deliveroo kommer du enklare attrahera och behålla den framtida restauranggästen. Läs mer om Trivecs stora partner-ekosystem av integrationer. Läs hur du attraherar gäster till din restaurang här.

Framtidens gäst är lojal

När beställning och betalningar går snabbt och enkelt kan restaurangpersonalen fokusera på att välkomna gäster och småprata lite.  Oavsett om du har QR-koder på borden, självbetjäningskiosker eller en mobil order- och betallösning kommer ett genomtänkt order- och betalflöde gynna servicen och leda till fler köp. Framtidens lojalitetssystem förbättrar kundupplevelsen som får upplevelser baserade på data.

Enkla betalningar med HandyPay

Ladda ner vår guide för trender och tips

Framtidens service restaurang

Framtidens kök är digitalt

Framtidens digitala ekosystem inkluderar köket och är ett utmärkt sätt att öka kundservicen. När beställningen läggs in i POS-systemet kan köks- och barpersonalen omedelbart läsa av den på sina köksdisplayer och börja förbereda mat och dryck innan servitören ens har lämnat bordet. Serveringspersonalen kan också ”framma rätter” och se till att gästerna serveras samtidigt.

köksflöde
Kassasystem restaurang

Framtidens restaurangverksamhet automatiserar

Ett POS-system som automatiserar försäljnings- och intäktsstatistik ger dig många fördelar. Att integrera ett sådant system med personal, redovisning, budgetering och lager kommer att ge många fördelar. Trivecs restaurangplattform ger dig överblick över hela din verksamhet. Förutom automatiserade rapporter kan systemet skräddarsys för din verksamhet och integreras med dina befintliga system.

Bygg upp framtidens restaurang idag

För att vara konkurrenskraftig på dagens marknad bör restauranger investera i lösningar som underlättar den dagliga affärsverksamheten. Genom att ladda ner ”The Future of Restaurant Service” ger vi dig råd om vilka steg du bör ta mot ett digitalt ekosystem. Ett smidigt flöde underlättar ditt order- och betalningsflöde och ökar kundservicen.

Framtidens service restaurang

Kontakta oss!

När du har fyllt i dina uppgifter kommer du att bli kontaktad av en av våra duktiga experter inom kort. Våra experter lyssnar på dina utmaningar och hur våra produkter skulle kunna hjälpa dig till ett smidigt order- och betalflöde i just din restaurang.