Ciccio’s

Ciccio's

Ciccio’s är en italiensk pärla mitt i centrala Stockholm med den italienska matälskaren Toto i spetsen. Se Toto berätta mer om vad Ciccio’s faktiskt betyder, hur restaurangen kom att bli vad den är idag samt det långa samarbetet tillsammans med Trivec.

Om Ciccio’s

Namnet, Ciccio’s är ett italienskt uttryck som betyder ”knubbig pojke” med glimten i ögat. För Ciccio’s symboliserar det alla de goda sakerna i livet. Restaurangen och menyn har rötter i det Italiensk-Amerikanska köket och den främsta inspirationskällan är Little Italy i New York som hela tiden förnyar rätter och ger dem nytt live. Ciccio’s restaurang strävar efter att tillsammans med Trivec skapa det perfekta stället att mötas på vare sig det är för att arbeta, äta eller ta en god drink. Besök Ciccio’s hemsida.

Om Trivec

Trivec är en ledande leverantör av Kassasystem restaurang till den europeiska marknaden för restaurang, bar, Kassasystem hotell och café. Våra lösningar förenklar och optimerar betalningen samt underlättar styrningen av verksamheten. I Trivecs produkterbjudande ingår kassasystem, kortterminaler, handhållna enheter och dryckessystem, med flexibla alternativ för integration med bokning, ekonomi, personal, inköp och lagerfunktioner. Trivec grundades 1993 och har över 8000 kunder runt om i Europa och kontor i Sverige, Norge, Danmark, Belgien och Frankrike.

Kontakta oss!

När du har fyllt i dina uppgifter kommer du att bli kontaktad av en av våra duktiga experter inom kort. Våra experter lyssnar på dina utmaningar och hur våra produkter skulle kunna hjälpa dig till ett smidigt order- och betalflöde i just din restaurang.