Mezzo

”Trivecs proffsiga support är utomordentligt bra”

Mezzo Trivec

Sandra Berntsson, en av ägarna till Hotell & Restaurang Mezzo i Tandådalen har arbetat med Trivec i många år och aldrig velat byta kassasystem.
– I ett familjeägt hotell som vårt är vi ofta involverade i verksamhetens alla delar och vi behövde därför ett system med bra funktioner som underlättar flödet samt en bra support om något skulle krångla. Det har vi också fått av Trivec, säger Sandra.

Smarta funktioner ger ett enkelt flöde

Hotell & Restaurang Mezzo i Tandådalen öppnar för säsongen i december. Tillsammans med sin man driver Sandra det familjeägda hotellet Mezzo i Tandådalen. Hotellet har 11 rum samt en mysig restaurang för lunch och middag samt att de erbjuder catering. Hotellet lockar privatpersoner, gruppbokningar och konferensgäster som vill njuta av Sälenfjällen och den dalsländska naturen.

Läs mer om framtidens restaurang

Support och jour 24/7 avgjorde valet av Trivec

Sandra har varit i restaurangbranschen i snart 40 år och arbetat med Trivec lika länge. Hon minns att installationen gick smidigt och att hon har fått hjälp av Trivec när hon har behövt det genom åren. Att Trivec ständigt förnyar sig gillar hon. Tack vare Trivec Buddy som är Trivecs QR-lösning har order- och betalflödet i restaurangen blivit smidig.
– Det är tack vare ett smidigt restaurangflöde, smarta funktioner och Trivecs proffsiga support-team, som jag aldrig skulle byta kassaleverantör, säger hon.

Sandra berättar att när Mezzo skulle byta från Dino (Trivecs äldre kassaversion) till Trivec Domino (Trivecs nya kassaversion) fanns Trivec och supporten alltid där för frågor och support.
– Trivecs support är toppenbra och beredda att göra allt för att det ska funka smidigt för oss de gånger det har behövts, avslutar Sandra.

Kontakta oss!

När du har fyllt i dina uppgifter kommer du att bli kontaktad av en av våra duktiga experter inom kort. Våra experter lyssnar på dina utmaningar och hur våra produkter skulle kunna hjälpa dig till ett smidigt order- och betalflöde i just din restaurang.