Stars and Stripes

Trivec Buddy har ersatt baren hos Stars N Stripes

Stars and Stripes är en steakhouse-kedja med restaurang och bar som visar sport. Restaurangerna finns i Kalmar, Växjö, Vallentuna, Karlskrona och Vänersborg och drivs som ett franchisekoncept.

Niklas Holgersson, VD Stars and Stripes

Niklas Holgersson är VD för Stars and Stripes och driver även enheten i Karlskrona. Niklas är långvarig kund till oss på Trivec sedan ett tiotal år tillbaka och alla hans restauranger har Trivecs kassasystem. Anläggningen i Karlskrona är den restaurang där de testar nya koncept och teknik. Och det var även här de var först ut med Trivec Buddy, vår nya mobila beställnings-och betalningslösning.

Ökad kundservice med Trivec Buddy

Idag har Trivec Buddy i stort sett ersatt baren hos Stars and Stripes i och med Corona. Och de är väldigt nöjda att kunna hänvisa sina kunder till en bra tjänst där de kan beställa och betala själva. Niklas tror även att många gäster kommer att vänja sig vid att beställa vid borden och att baren inte blir lika central i framtiden. Det är mer bekvämt att beställa vid bordet istället för att trängas i en bar.

Jag gillar Trivec Buddy eftersom den underlättar för gästen att beställa och betala och samtidigt är den personliga servicen kvar. En perfekt mix av digital och fysisk service, säger Niklas Holgersson, VD på Stars and Stripes.

Stars and Stripes har unika QR-koder på alla sina bord där gäster använder sin mobil för att skanna och komma till barmenyn för att beställa och betala. Under en vecka omsätter de ungefär 50 000 SEK via Trivec Buddy med de stora topparna på fredagar och lördagar.

Trivec Buddy har gjort oss mer effektiva då vi kan ge service till flera gäster samtidigt på färre personal, fortsätter Niklas.

Takeaway med Trivec Buddy

Stars and Stripes har även lanserat sitt takeaway-koncept med Trivec Buddy. Tanken var egentligen att de skulle komma igång till hösten med detta, men så kom Corona och de behövde ställa om över en natt!

För Niklas är det viktigt att göra det så smidigt och enkelt för kunden som möjligt. Han ser att mycket går åt det digitala hållet och att dagens ungdomar gör allt med sina mobiler och vill att det ska gå snabbt och vara enkelt. Niklas hoppas såklart att det personliga mötet och servicen blir kvar inom branschen i en kombination med det digitala.

Om Trivec

Trivec är en ledande leverantör av kassasystem för restaurang, bar, kassasystem för hotell och café. I Trivecs produkterbjudande ingår kortterminaler, mobila kassasystem, QR-lösningar, mobila beställningar och dryckessystem, med flexibla alternativ för integration med bokning, ekonomi, personal, inköp och lagerfunktioner. Trivec grundades 1993 och har över 8000 kunder runt om i Europa och kontor i Sverige, Norge, Danmark, Belgien och Frankrike.

 

Om Trivec Buddy

Buddy är en mobil, webbaserad tjänst för beställning och betalning som möjliggör för dina gäster att beställa från en digital meny och bli serverad vid bordet eller via upphämtning genom att skanna en QR-kod. Ett smidigt komplement till vanlig servering, helt enkelt.

Kontakta oss!

När du har fyllt i dina uppgifter kommer du att bli kontaktad av en av våra duktiga experter inom kort. Våra experter lyssnar på dina utmaningar och hur våra produkter skulle kunna hjälpa dig till ett smidigt order- och betalflöde i just din restaurang.