Tornhuset

Tornhuset Umea Trivec

Tre matsalar – ett smart kassasystem

När Tornhuset i Umeå byggde upp sina tre restauranger – Bröd & Vin, Taket och kommande Ateljén vita duken – valde de Trivec som kassaleverantör. Valet var enkelt: användarvänliga kassor, flexibel struktur och en support som har kunskap och som verkligen bryr sig. För Perka Söderberg, Mathias Dahlgren, Magnus Kassman, Hanna Eriksson, Sara Fritzell Collin, Jake & Blanch är Trivec ett flexibelt kassasystem.

Tre matsalar, tre menyer – flexibel struktur

Med Trivecs system kan Tornhuset enkelt hantera sina tre olika verksamheter. Varje restaurang har sin egen meny och sina egna bongmaskiner, men allt är kopplat till ett centralt system. Att lägga upp knappar, vyer och menyer går snabbt – något som gör det lätt att skala upp eller anpassa.

Vi har mycket på gång och det känns väldigt positivt att Trivec går att växa med utan att det blir krångligt

Tornhuset

Användarvänliga kassor

Det är enkelt för personalen att jobba i Trivec. Personalen kan effektivt dela notor och splitta notor, systemet är intuitivt och logiskt.

Det är så pass logiskt att även den som aldrig stått vid en kassa kommer in i det direkt

Support som gör skillnad

Att ha jobbat med Trivec tidigare gjorde valet ännu tryggare. I en verksamhet där varje minut räknas är det avgörande att ha en partner som verkligen förstår restaurangens behov fortsätter hon.

Supporten är alltid där när vi behöver den – de är hjälpsamma och lösningsorienterade

Kontakta oss!

När du har fyllt i dina uppgifter kommer du att bli kontaktad av en av våra duktiga experter inom kort. Våra experter lyssnar på dina utmaningar och hur våra produkter skulle kunna hjälpa dig till ett smidigt order- och betalflöde i just din restaurang.