Lyckosam Equiphotelmässa i Paris

Under 5 hektiska dagar var Trivecs franska säljteam på den välbesökta mässan Equiphotel i Pars som har närmare 350 000 besökare. Trivec demonstrerade och visade upp de senaste lösningarna för kassasystem och dryckessystem.

En nyhet som presenterades var kassalösningar för mindre verksamheter, som är anpassad för de som vill ha en enkel lösning med färre funktioner.

− Det var en mycket lyckad mässa där vi har träffat på många potentiella kunder, så vi har ett viktigt uppföljningsarbete att göra nu, säger Pierre Grenier, VD på Trivec Frankrike.

Om Trivec

Trivec är en ledande leverantör av kassasystem för restaurang, certifierat kassaregister för restaurang, dryckessystem, mobila kassasystem och mobil- order och betallösningar för restaurang, Kitchen Display Systems och självbetjäningskassor till den europeiska marknaden för restaurang, bar och hotell. Våra lösningar förenklar och optimerar betalningen samt underlättar styrningen av verksamheten, med flexibla alternativ för integration med bokning, ekonomi, personal, inköp och lagerfunktioner. I Trivecs produkterbjudande ingår även kortterminaler och pucksystem. Trivec grundades 1993 och har över 8 000 kunder runt om i Europa och kontor i Sverige, Norge, Danmark, Belgien och Frankrike.

Ta gärna en titt på vårt innehåll: Nyligen publicerade vi Restaurangtrender men erbjuder även innehåll som Driva hotell, Öppna restaurang, Affärsplan för restaurang, Öppna bar och Framtidens restaurang.