Nyhetsbrev januari 2024

Produktnyheter

Förbättrad mobilvy i MyTrivec

MyTrivec i mobilen har fått en mer användarvänlig vy. I stället för att swajpa åt höger för att se dashboard widgets över försäljning så ligger nu alla dashboards widgets under varandra som i en lista. Som användare har du nu möjlighet att scrolla ner för en användarvänlig vy.

MyTrivec forbattrad mobilvy
Piggy och Trivec

Trivec + Piggy = skräddarsydd lojalitet

Trivec startar samarbete med Piggy, en lojalitetslösning för restauranger som vill jobba med kundlojalitet samt uppmuntra till återkommande besök från gäster. Piggy låter dig skapa skräddarsydda lojalitetsprogram genom att samla in kunddata för riktade kampanjer. Samarbetet syftar till att smidiggöra integrationen av lojalitetsprogram för alla typer av restauranger.

Menigo – en ny partner

Menigo är en av Sveriges största grossister för restauranger och erbjuder en helhetslösning med mat, dryck och utrustning. Vi är glada att berätta att vi på Trivec är deras utvalda leverantör för kassasystem och betallösningar. Samarbetet ger dig som kund bättre priser på både hård-och mjukvara. Är du intresserad och vill veta mer, får du gärna kontakta oss på inhousesales@trivec.se

Menigo och Trivec

Om Trivec

Trivec är en ledande leverantör av kassasystem för restaurang, certifierat kassaregister för restaurang, dryckessystem, mobila kassasystem och mobil- order och betallösningar för restaurang, Kitchen Display Systems och självbetjäningskassor till den europeiska marknaden för restaurang, bar och hotell. Våra lösningar förenklar och optimerar betalningen samt underlättar styrningen av verksamheten, med flexibla alternativ för integration med bokning, ekonomi, personal, inköp och lagerfunktioner. I Trivecs produkterbjudande ingår även kortterminaler och pucksystem. Trivec grundades 1993 och har över 8 000 kunder runt om i Europa och kontor i Sverige, Norge, Danmark, Belgien och Frankrike.

Ta gärna en titt på vårt nedladdningsbara innehåll: Nyligen publicerade vi Trender för bar, Restaurangtrender men erbjuder även innehåll som Driva hotell, Öppna restaurang, Affärsplan för restaurang, Öppna bar och Framtidens restaurang.