Nyhetsbrev april 2024

Produktnyheter

Byt ut eller felsök en betalterminal när du vill 

I MyTrivec kan du logga in och få en vy över alla dina betalterminaler (Westpay). Vyn ger en tydlig vy över samtliga terminaler du har. Du kan enkelt byta ut en betalterminal mot en ny genom att klicka in på den terminal du vill byta ut. Du gör den nya beställningen i MyTrivec direkt, vilken tid på dygnet du vill, du behöver inte ringa supporten. Du kan också felsöka en specifik betalterminal med hjälp av vår step-by-step guide – när du vill.

Betalterminaler lista

Trivec HelpCenter på webben nu på svenska 

I Trivecs HelpCenter på webben hittar du svar på de vanligaste frågornanu på svenska. Tack vare tydlig dokumentation och step-by-step guider på svenska har det blivit ännu enklare att själv hitta svar på frågor som kan uppstå. Du kan:

  • Få all information om våra hårdvaror
  • Felsöka en printer – en step-by-step guide
  • Få svar på frågor kring rapporteringsverktyget i kassan (Domino)
  • Läsa om hur du konfigurerar produkter
  • Få svar på allt om hanteringen av order och betalning i vårt kassasystem
  • Svar på frågor om de integrationer vi erbjuder.

Och mycket mer…du hittar svar på nästan allt…

Trivec Karma

Maximera sommarintäkterna med Trivec & Karma på din uteservering 

Karma passar perfekt för den stora uteserveringen och sommarkrogen! Gör som Liseberg, Havsbaren, Pepes Bodega och Asado och använd Karma för att hantera stora gästvolymer och öka försäljningen under årets viktigaste månader!
Tack vare en integration mellan Trivecs kassasystem och Karmas QR-kodslösning registreras alla QR-betalningar i kassan och du får ett smidigt flöde och full överblick över dina transaktioner.

  • Öka din försäljning: Med Karma missar ni aldrig en försäljning, våra kunder ökar snittnotan med upp till 50%.
  • Låt gästerna splitta notan och betala själva: Med Karma kan gästerna enkelt splitta notan och betala för den själva. Effekten är bättre gästupplevelse och 34% snabbare avslut. 
  • Lär känna din gäst ännu bättre: Med Karma samlar du in gästdata vid varje köp; se vilka rätter dina gäster föredrar och hur mycket de spenderat. Använd datan för att skicka relevant kommunikation som uppmuntrar till återbesök.
  • Alla QR-betalningar registreras i kassan. Trivec erbjuder ett eko-system av partners och en tack vare en integration till t.ex. ett ekonomisystem skickas försäljningssiffrorna automatiskt till bokföringssystemet.

Om Trivec

Trivec är en av Europas största leverantörer av kassasystem, både mobila order- och betalenheter och stationära kassasystem. Vidare säljer vi Kitchen Display Systems för ett smidigt flöde i restaurangen. Trivec’s surfplatta Trivec Go lämpar sig för dig som vill kunna flytta runt din kassa och snabbt kunna öppna nya betalstationer i restaurangen.