Produktrelease februari 2023

Trivec HandyPay

HandyPay vår 2-1-lösning

HandyPay en mobil order- och betallösning i en och samma enhet. Med HandyPay kan du öka din omsättning eftersom du snabbare kan ta emot nya sällskap.

  • HandyPay erbjuder smidiga betalningar och många betalmetoder; kreditkort, vanliga kort, ApplePay, GooglePay eller faktura. Om du har Trivec Buddy integrerat så funkar det även med Swish. Gästen kan betala direkt när hen ber om det.
  • Ordrarna skickas direkt till köket som får upp ordrarna på sin skrivare alternativt sitt Kitchen Display System.

Bordskarta i Handy/HandyPay

I Handy går det nu att se bordskartan som vy. Handy plockar informationen (som läggs i en ”lista”), baserat på bordskartan i kassasystemet (Domino). Det finns olika faktorer som styr hur ett bord visas eller inte visas i Handy. Om OneWaiterPerTable (Domino funktion) är aktiverat så kommer bordet inte vara tillgängligt för andra servitörer förrän bordet är betalt. Det innebär att ett bord kommer att filtreras bort från listan så snart en beställning är lagd på detta bord. Bordet kommer inte att bli synligt i listan förrän notan är betald.

Table plan restaurant HandyPay
Digitalt kvitto

Digitalt kvitto i Handy/HandyPay

Det går nu att få ett digitalt kvitto i Handy så länge notan stängs via Handy. Kvittot mailas då till kunden som enkelt skriver in sin mailadress på ett tangentbord på Handy. Varje e-mail som skickas innehåller kvittot från Trivecs kassasystem (Domino) i pdf-format. För den som arbetar med barnota kommer mailadresserna automatiskt upp om de blivit inlagda en gång.

Flytta enstaka produkter

Tidigare har det gått att flytta allt från ett bord eller barnota i Handy/HandyPay. Nu går det att flytta även enstaka produkter till ett annat bord eller barnota. För den som exempelvis har slagit in en öl för mycket går det nu att flytta den produkten till ett annat bord.

Flytta enstaka produkter
Ändra bord HandyPay

Korrigeringar

Korrigera felslag

Den här funktionen gör det möjligt att flytta en order till annat bord eller att ta bort en felslagen vara direkt i Handy/HandyPay. En extra ”Korrigerings-” knapp är adderad i bordslistan, bordskartan, barnota och för kö.

Ändra bordsnummer innan beställningen skickas

 Vi har märkt att ett vanligt misstag många gör är att välja fel bord när man startar ordern. Det är nu möjligt att ändra bord innan en beställning skickas. Detta är endast möjligt att byta från ett bord till ett annat, inte från ett bord till barnota till exempel.

MyTrivec

Utbetalningssidan

Genom att visa en summering för alla utbetalningar per månad på utbetalningssidan i MyTrivec har vi gjort det lättare att stämma av mot bokföringssystemet.

Det är nu också möjligt att filtrera utbetalningarna efter produkt, Buddy, HandyPay eller visa alla. Totala antal transaktioner för varje utbetalning och total provision har lagts till i listan över utbetalningar. Trivecs avgift för Adyen redovisas på utbetalningssidan.

Betalsidan

Betalsidan på MyTrivec har fått en ny layout. Datumfiltreringen har flyttats från den vänstra menyraden till ovanför listan över transaktioner. Det är nu möjligt att filtrera transaktionslistan.

Utbetalningssida Trivec

Om Trivec

Trivec är en ledande leverantör av kassasystem för restaurang, certifierat kassaregister för restaurang, dryckessystem, mobila kassasystem och
mobil- order och betallösningar för restaurang, Kitchen Display Systems och självbetjäningskassor till den europeiska marknaden för restaurang, bar och hotell. Våra lösningar förenklar och optimerar betalningen samt underlättar styrningen av verksamheten, med flexibla alternativ för integration med bokning, ekonomi, personal, inköp och lagerfunktioner. I Trivecs produkterbjudande ingår även kortterminaler och pucksystem. Trivec grundades 1993 och har över 8 000 kunder runt om i Europa och kontor i Sverige, Norge, Danmark, Belgien och Frankrike.

Ta gärna en titt på vårt innehåll: Nyligen publicerade vi Restaurangtrender men erbjuder även innehåll som Driva hotell, Öppna restaurang, Affärsplan för restaurang, Öppna bar och Framtidens restaurang.