Nyhetsbrev maj 2023

Nya funktioner

Stöd för vouchers i Handy/HandyPay

Stöd för vouchers/presentkort i Handy/HandyPay. Handy har både stöd för att göra vouchers, sälja vouchers samt att ta betalt med vouchers. För att skapa en voucherprodukt i Handy/HandyPay väljer du belopp och voucher-id. Om en voucher redan har ett värde kommer det nya värdet att läggas till ovanpå det befintliga värdet. Att betala med vouchers innebär att man aktiverar den befintliga vouchern genom en betalknapp ”Voucher pay”. Voucherns totala värde kommer att visas på skärmen tillsammans med totalbeloppet på fakturan. Om det skiljer sig åt kommer du att överföras till betalningsläge så att gästen kan betala det som är kvar av fakturan.

Voucher
VIP Handy

VIP-betalningar i Handy/HandyPay

VIP är ett extra alternativ som finns tillgänglig i vår kontohanteringslösning i Domino. Gästen kan enkelt använda pengarna från sitt VIP-konto vid betalning på restaurangen. I Handy/HandyPay väljer du beställningen som ska betalas med VIP-betalning och startar betalningsflödet. Om beställningen saknar en länk till ett VIP-konto, till exempel om beställningen är kopplad till ett bord, måste VIP-kontot läggas till. Lägg till kunden genom att söka efter kontot i sökfältet.

MyTrivec – månadsrapport över alla Adyen-transaktioner och moms

Trivec kommer att släppa en ny månadsrapport för sina kunder som använder Adyen-betalingsterminaler (HandyPay) och Buddy, som kompletterar befintliga utbetalningsrapporter. En detaljerad utbetalningsrapport i MyTrivec visar Adyen-transaktioner, betalningar och provisioner. Det främsta mervärdet gäller redovisning och momsdeklaration: nu ser ni de totala avgifterna för månaden och momsen i ett enda dokument, istället för att behöva extrahera flera rapporter.

Månadsrapporten är en sammanställning av alla utbetalningar som gjorts under månaden. Rapporten kan genereras efter månadens slut.

Monthly_Report_MyTrivec

Om Trivec

Trivec är en ledande leverantör av kassasystem för restaurang, certifierat kassaregister för restaurang, dryckessystem, mobila kassasystem och mobil- order och betallösningar för restaurang, Kitchen Display Systems och självbetjäningskassor till den europeiska marknaden för restaurang, bar och hotell. Våra lösningar förenklar och optimerar betalningen samt underlättar styrningen av verksamheten, med flexibla alternativ för integration med bokning, ekonomi, personal, inköp och lagerfunktioner. I Trivecs produkterbjudande ingår även kortterminaler och pucksystem. Trivec grundades 1993 och har över 8 000 kunder runt om i Europa och kontor i Sverige, Norge, Danmark, Belgien och Frankrike.

Ta gärna en titt på vårt innehåll: Nyligen publicerade vi Restaurangtrender men erbjuder även innehåll som Driva hotell, Öppna restaurang, Affärsplan för restaurang, Öppna bar och Framtidens restaurang.