Sveriges ledande restauranger använder Trivec Buddy

Ett stort antal ledande svenska restauranger använder sig av Trivec Buddy för att erbjuda sina gäster en enkel lösning för beställning och betalning via mobilen.

Mobil beställning Trivec Buddy

Luzette, Riche, Storköket, O’Learys, Tugg Burgers, Urban Deli, Taverna Brillo, Holy Smoke BBQ, Stars n Stripes med flera använder alla Trivec Buddy för att erbjuda gästerna ett enkelt sätt att beställa och betala.

Redan före Corona såg vi klara fördelar med att låta gästen beställa och betala själv. Nu kan mobil beställning direkt få en större roll och rent av bli en livräddare, säger Niklas Johansson, VD, Svenska Brasserier

Trivec Buddy är en mobil, webbaserad tjänst för beställning och betalning som möjliggör för restaurangens gäster att beställa från en digital meny och bli serverad vid bordet eller via upphämtning – ett smidigt komplement till vanlig servering. Beställningarna görs direkt i telefonen genom att skanna en QR-kod och gästen behöver varken registrera ett konto eller betalkort i förväg.

Vi vet att de flesta av våra kunder kämpar för sin överlevnad under dessa otroligt svåra förhållanden i restaurangbranschen. Vi vill göra allt vi kan för att hjälpa och stötta dem och kommer därför att erbjuda Trivec Buddy kostnadsfritt under 2020, säger Henrik Larsson, Chief Product Officer på Trivec.

 

För mer information kontakta:
Tobias Wallberg, VD Sverige, tobias.wallberg@trivec.se, 073-655 71 91
Jenny Westerberg, marknadschef Trivec, jenny.westerberg@trivec.se, 0701-40 71 40

Läs mer om våra kassasystem för restaurang här.