Trivec integrerar med Qvanti

Trivec lanserar nu en integration med Qvantis app för inköp och inventering. Det skapar ett komplett digitalt system för krögare och hotellägare där inköp, kassa och lager kopplas samman.

Trivec integrerar med Qvanti för inköp och inventering i realtid

Qvanti erbjuder en app för inköp och inventering som uppdateras i realtid. Appen är både kopplad till de stora leverantörerna och de mindre nischföretagen inom exempelvis kött, fisk, kaffe och grönt. Alla beställare har även sina egna unika priser och avtal inlagda i tjänsten.

Inom hospitality sker de flesta mat- och dryckesbeställningar fortfarande genom telefonsamtal och mejl till enskilda leverantörer, säger Andreas Moene, vd på Qvanti. Vår tjänst revolutionerar inköpsprocessen samtidigt som inventeringen förenklas rejält. Genom integrationen med Trivec skapas helt nya möjligheter för hela branschen.

Trivec är Nordens ledande kassasystem med över 7 000 kunder i Sverige och Europa, från caféer till hotellgrupper och restaurangkedjor. I systemet ingår allt från kassasystem och självbetjäningskiosker till mobila beställningslösningar, digitala köksskärmar och rapportverktyg. All försäljning redovisas automatiskt genom dagliga rapporter.

Genom att kombinera Trivec och Qvanti får hotellägare och krögare äntligen en komplett och tidsbesparande digital lösning till sin verksamhet, säger Jenny Westerberg, marknadsansvarig på Trivec. Kopplingen mellan inköp, daglig försäljning och lagerstatus gör även att exempelvis svinn snabbt kan identifieras och åtgärdas.

Bland kunderna till Qvanti och Trivec finns exempelvis Riche, Sturehof, Nobis Collection och Wallmans Group.


För mer information kontakta:

Jenny Westerberg, marknadsansvarig Trivec
Mobil: 0701 407 140
Mail: jenny.westerberg@trivec.se

Andreas Moene, vd för Qvanti
Mobil: 0725 26 82 82
Mail: moene@qvanti.se


Om Trivec

Trivec är nordens ledande leverantör av kassasystem för restaurang, kassasystem för bar, hotell och café. Lösningarna optimerar betalningar och underlättar styrningen av verksamheten. I erbjudandet ingår kassasystem, dryckessystem, kortterminaler och en rad tilläggstjänster. Trivec har kontor i Sverige, Norge, Danmark, Belgien och Frankrike.


Om Qvanti

Qvanti erbjuder både tekniska lösningar och strategisk rådgivning inom hospitality-industrin. Genom lång branschkunskap får uppdragsgivare hjälp att utveckla sina hotell-, restaurang- och konferensanläggningar till sin fulla potential. Det sker utifrån både driftsekonomi och inköpsbeteende utan att göra avkall på känsla och koncept. Qvanti har kontor i både Stockholm och Göteborg. www.qvanti.se