Trivec samarbetar med Dineflow för att erbjuda krögare en skräddarsydd restaurang-app

Trivec erbjuder nu en sömlös integration med Dineflow, för krögare som vill ha sin egen restaurang-app och vill underlätta för takeaway och förbeställningar men även beställningar i restaurangen.

Trivec samarbetar med Dineflow

Krögare kan enkelt skicka erbjudanden via sms eller push-meddelanden via appen för att öka graden av återkommande besök och på så sätt öka lönsamheten. Kunddata samlas i appen om köpbeteende och annan kundinformation vilket förbättrar förståelsen om kundbasen och möjlighet att skräddarsy erbjudanden för ökad lojalitet. Gästerna laddar enkel ner appen på App-store eller Google Play.

Vårt partnerskap med Dineflow handlar om den digitala utvecklingen som pågår inom restaurangbranschen och göra det enkelt för våra kunder att erbjuda sina gäster olika beställnings-och betallösningar. Vi har flera kunder som vill ha sin egen app för att göra det enklare för sina gäster att beställa och betala samt för att öka lojaliteten och återkommande besök. – Tobias Wallberg, VD Trivec Norden.

Niklas Öhlin, medgrundare Dineflow säger:
Restaurang-appar är här för att stanna. Kunder förväntar sig idag ett enkelt beställnings- och betalflöde när de beställer takeaway eller besöker en restaurang. Trivec har en väletablerad produkt och stor erfarenhet inom kassasystemslösningar, vilket var viktigt för oss när vi valde vilken kassasystemsleverantör vi ville arbeta med.

Trivec är exklusiva med Dineflow-samarbetet och ser det som ett starkt komplement i sin produktportfölj.

För mer information vänligen kontakta:

Tobias Wallberg, VD för Trivec Norden, tobias.wallberg@trivec.se, telefon: 073-655 7191

Niklas Öhlin, Grundare Dineflow, niklas@dineflow.se, telefon 070-998 9853

Om Trivec
Trivec är en ledande leverantör av kassasystem för restaurang, certifierat kassaregister för restaurang, dryckessystem, mobila kassasystem och mobila order- och betallösningar för restaurang, Kitchen Display Systems och självbetjäningskassor till den europeiska marknaden för restaurang, bar och hotell. Våra lösningar förenklar och optimerar betalningen samt underlättar styrningen av verksamheten, med flexibla alternativ för integration med bokning, ekonomi, personal, inköp och lagerfunktioner. I Trivecs produkterbjudande ingår även kortterminaler och pucksystem. Trivec grundades 1993 och har över 8 000 kunder runt om i Europa och kontor i Sverige, Norge, Danmark, Belgien och Frankrike.

Ta gärna en titt på vårt innehåll: Läs mer om Driva hotellRestaurangtrender, Öppna restaurang, Affärsplan för restaurang,
Öppna bar och Framtidens restaurang.