Trivec startar samarbete med Piggy kring lojalitet

Trivec introducerar ett nytt samarbete med Piggy, som är en kraftfull lojalitetslösning. Detta samarbete syftar till att ge restauranger ett smart verktyg som hjälper restauranger att jobba med kundlojalitet och uppmuntrar till återkommande besök från gäster.

Trivec, en ledande leverantör av kassasystem anpassade för hotell- och restaurangsektorn, annonserar nu tillsammans med Piggy en komplett lösning som förenklar processen för restauranger att integrera lojalitetsprogram i sin verksamhet. Piggy är en snabbväxande leverantör av mjukvara för lojalitetsprogram och låter dig skapa personliga program med hjälp av att samla in kunddata och leverera kraftfulla kampanjer.

Samarbetet med Piggy understryker vårt engagemang att förenkla integrationen av lojalitetsprogram för restauranger. Istället för att investera i stora team för installation, implementering och löpande hantering, säkerställer vårt kombinerade erbjudande ett lojalitetsystem, passande för alla typer av restauranger,” säger Yen Lonneville-Bosmans, Country Manager Belgium & Group CCO på Trivec

I dagens konkurrenskraftiga verklighet är starka partnerskap nyckeln till vår verksamhet. I partnerskapet mellan Trivec och Piggy syftar vi till att omdefiniera kundupplevelsen, och erbjuda inte bara produkter eller tjänster, utan en resa av belöningar. Detta samarbete ger våra kunder möjligheten att etablera sömlösa data-genererande lojalitetsprogram inom deras redan välkända och betrodda kassasystemslösning. Med denna integration möjliggör vi för våra kunder att skapa långvariga relationer med sina gäster och viktigast av allt, att växa deras verksamhet.” säger Bart Hendriksz, Head of Partnerships at Piggy.

För mer information vänligen kontakta:

Yen Lonneville-Bosmans, Country Manager Belgium & Group CCO, yen.lonneville-bosmans@trivec.be , +32 14 423237

Jenny Westerberg, CMO Trivec Group, jenny.westerberg@trivec.se, +46 701 40 71 40