Trivec utser Yen Lonneville-Bosmans till globalt ansvarig för partners

Trivec, marknadsledande inom kassasystem för restauranger har utsett Yen Lonneville-Bosmans till globalt ansvarig för partners inom gruppen.

Yens roll som globalt partneransvarig innebär att strategiskt utveckla Trivecs partner-ekosystemet i alla regioner genom att hitta taktiska partnerskap som gynnar kundernas behov. Men även se till att processerna för att integrera nya partners är smidiga och effektiva.

Att bygga upp ett förnyat partner-ekosystem är avgörande för Trivecs övergripande strategi. Målet är att erbjuda Trivecs kunder effektiva lösningar för dagens behov, men också att driva teknisk innovation inom restaurangbranschen och erbjuda lösningar för framtidens restaurangupplevelse, säger Yen Lonneville-Bosmans, Group Partner Manager & Country Manager Belgium

Trivecs kassasystem och dryckessystem fungerar som det operativa navet för otaliga restauranger över hela Europa. Genom att kombinera smarta betalningslösningar med smidiga integrationer samt andra företagsapplikationer hjälper Trivec personalen i restaurangerna att utföra sina arbetsuppgifter mer effektivt.


Mediakontakter:

Jenny Westerberg, Group CMO, +46 701 407140, jenny.westerberg@trivec.se

Om Trivec
Trivec är en ledande leverantör av kassasystem till den europeiska marknaden för restaurang, bar och hotell. Våra lösningar förenklar och optimerar betalningen samt underlättar styrningen av verksamheten. I Trivecs produkterbjudande ingår kassasystem för restaurang, kortterminaler, mobila order- och betallösningarbetalningardigitala köksskärmar dryckessystem, med flexibla alternativ för integration med bokning, ekonomi, personal, inköp och lagersystem. Trivec grundades 1993 och har över 8000 kunder runt om i Europa och kontor i Sverige, Danmark, Norge, Belgien och Frankrike.