Trivec utser Mikael Hedberg till ny CTO

Trivec, ledande europeisk leverantör av kassasystem och dryckessystem för restauranger, har rekryterat Mikael Hedberg till företagsledningen i rollen som Group Chief Technology Officer (CTO).

Mikael Hedberg CTO Trivec

I Mikael Hedbergs roll som Group CTO ingår ansvar för såväl utvecklingsteamet som Trivecs produktledning. Mikael har lång chefserfarenhet inom mjukvaruutveckling och har senast varit CTO på Apsis, som utvecklar molnbaserade tjänster för digital marknadsföring.

Det är otroligt spännande att få jobba med restauranger, hotell och andra större företag inom besöksnäringen på deras digitaliseringsresa. Lika roligt är det att få bli en del av Trivecs kompetenta team och bygga vidare på våra sofistikerade, funktionsrika lösningar med en tydlig vision för framtiden, säger Mikael Hedberg.

Trivecs kassasystem utgör ett nav i driften för många restauranger. Genom att kombinera smarta betallösningar och smidiga integrationer exempelvis med personal- och affärssystem kan de jobba effektivare med bland annat schemaläggning och kassaavslut. Strategin som styr utvecklingsarbetet framåt syftar till att utöka dessa möjligheter och i samarbete med kvalificerade partners erbjuda en plattform som blir ett givet förstaval bland verksamhetssystem för att driva restaurang.

Som utvecklare av system för restaurangbranschen är det en utmaning – men också tacksamt – att det finns en tydlig koppling mellan användarupplevelsen och en bättre upplevelse för gästen. Vår uppgift är att stödja personalen och ledningen i det dagliga arbetet och skapa de bästa förutsättningarna för det de gör bäst: mat, dryck och personlig service, medan vi tar hand om resten, säger Mikael Hedberg.

Mediakontakter:
Mikael Hedberg, Group CTO, Trivec, tel. +46 73 057 02 22, mikael.hedberg@trivec.se
Jenny Westerberg, Group CMO, Trivec, tel.+46 70 740 71 40, jenny.westerberg@trivec.se

Om Trivec
Trivec är en ledande leverantör av kassasystem för restaurang, certifierat kassaregister för restaurang, dryckessystem och mobila betallösningar för restaurang, Kitchen Display System och självbetjäningskassor till den europeiska marknaden för restaurang, bar och hotell. Våra lösningar förenklar och optimerar betalningen samt underlättar styrningen av verksamheten, med flexibla alternativ för integration med bokning, ekonomi, personal, inköp och lagerfunktioner. I Trivecs produkterbjudande ingår även kortterminaler och pucksystem. Trivec grundades 1993 och har över 8 000 kunder runt om i Europa och kontor i Sverige, Norge, Danmark, Belgien och Frankrike.

Ta gärna en titt på vårt innehåll: Läs mer om Driva hotellRestaurangtrender, Öppna restaurang, Affärsplan för restaurang,
Öppna bar och Framtidens restaurang.