Vi söker en passionerad systemutvecklare

Är du målinriktad, har ett starkt eget driv och vill utvecklas inom systemutveckling? Vill du arbeta på ett expansivt företag som utvecklar betallösningar för hotell- och restaurangbranschen? Vi söker en systemutvecklare i .NET.

Som systemutvecklare hos oss ingår du i ett utvecklingsteam med kompetenta och engagerade kollegor. Din främsta uppgift kommer att vara är att utveckla och underhålla funktionalitet i vårt betalsystem samt göra lokala anpassningar och integrationer som nordiska kunder efterfrågar. Du kommer att tillsammans med våra produktspecialister utveckla framtida funktioner och lösningar. Du arbetar med den senaste .Net teknologin i en bransch där det händer mycket.

Vi söker dig som har:

  • Minst 1-2 års dokumenterad erfarenhet av utveckling i .Net
  • Erfarenhet av att utveckla och tycker om att jobba med desktopapplikationer i C# och WPF
  • Vetskap om MVVM, Git, SQL och Visual Studio Online.
  • God svenska i tal och skrift samt God kunskap i engelska

Vi ser det som meriterande om du har:

  • Vetskap om Azure, UWP/Xamarin
  • Vetskap om Prism framework

Som person, har du ett eget driv och är kommunikativ, gillar att ha kontakt med utvecklare på andra företag. Du har lätt för att arbeta både i team samt självständigt.

Vi erbjuder:

Vi erbjuder dig ett varierat och spännande arbete i en internationell miljö. Du kommer att vara baserad på vårt trevliga kontor vid Danvikstull i Stockholm och kommer även att arbeta med vårt utvecklingsteam i Bryssel och andra kontor runt om i världen. Du blir en del i ett kompetent utvecklingsteam som präglas av prestigelöshet och högt i tak. Vi arbetar i en avslappnad och kreativ arbetsmiljö där egna initiativ och idéer värderas högt.

Läs mer om våra kassasystem för restaurang här.

Ansök idag!