Brewdog byter till Trivec

Den internationella pubkedjan Brewdog som finns på mängder av platser runt om i världen väljer Trivec till sina svenska enheter.


Trivec levererar en skräddarsydd lösning där allt kan administreras centralt så de lokala pubarna kan fokusera på att servera sin goda öl.

Brewdog finns i följande svenska städer; Göteborg, Malmö, Stockholm och Norrköping. Läs mer om deras barer här.

Läs mer om Trivecs betallösningar för restaurang här.

Om Trivec

Trivec är en ledande leverantör av kassasystem för restaurang, certifierat kassaregister för restaurang, dryckessystem, mobila kassasystem och mobil- order och betallösningar för restaurang, Kitchen Display Systems och självbetjäningskassor till den europeiska marknaden för restaurang, bar och hotell. Våra lösningar förenklar och optimerar betalningen samt underlättar styrningen av verksamheten, med flexibla alternativ för integration med bokning, ekonomi, personal, inköp och lagerfunktioner. I Trivecs produkterbjudande ingår även kortterminaler och pucksystem. Trivec grundades 1993 och har över 8 000 kunder runt om i Europa och kontor i Sverige, Norge, Danmark, Belgien och Frankrike.

Ta gärna en titt på vårt innehåll: Nyligen publicerade vi Restaurangtrender men erbjuder även innehåll som Driva hotell, Öppna restaurang, Affärsplan för restaurang, Öppna bar och Framtidens restaurang.