Trivec öppnar två nya kontor i Belgien

Trivec har förvärvat sin största återförsäljare i Belgien, HKC från Sint-Niklaas och har ambitionen att bygga en ledande position inom den europeiska marknaden för hotell, restauranger och kaféer.

Trivec office Belgium

”Med HKC förvärvar vi ett starkt företag under Trivec-flaggan”, säger Gunter Hermans, VD för Trivec Belgium. Med HKC får vi ytterligare ett Trivec-kontor i Belgien och Sint-Niklaas, och vi stärker även vårt säljteam med expertis inom besöksnäringen.

Förutom det nya kontoret i Sint-Niklaas öppnar även Trivec ett kontor i Waterloo för den växande marknaden i Bryssel.

Läs mer om Trivec’s betallösningar för restaurang.

Om Trivec

Trivec är en ledande leverantör av kassasystem för restaurang, certifierat kassaregister för restaurang, dryckessystem, mobila kassasystem och mobil- order och betallösningar för restaurang, Kitchen Display Systems och självbetjäningskassor till den europeiska marknaden för restaurang, bar och hotell. Våra lösningar förenklar och optimerar betalningen samt underlättar styrningen av verksamheten, med flexibla alternativ för integration med bokning, ekonomi, personal, inköp och lagerfunktioner. I Trivecs produkterbjudande ingår även kortterminaler och pucksystem. Trivec grundades 1993 och har över 8 000 kunder runt om i Europa och kontor i Sverige, Norge, Danmark, Belgien och Frankrike.

Ta gärna en titt på vårt innehåll: Nyligen publicerade vi Restaurangtrender men erbjuder även innehåll som Driva hotell, Öppna restaurang, Affärsplan för restaurang, Öppna bar och Framtidens restaurang.