Annika Blondeau Henriksson ny finanschef på Trivec

Annika Blondeau Henriksson har rekryterats till Trivec som Group CFO (Chief Financial Officer.

Annika Blondeau Henriksson, CFO Trivec

Annika har en bakgrund som finanschef på interimsbasis och konsult. Hon har erfarenhet från ledande roller inom finans bland annat på Pricer, FLIR Systems, Gambro och Autoliv. Närmast kommer hon från ett uppdrag på Riksbankens jubileumsfond.

Jag gillar att Trivec har en modern affärsmodell och verkar i en bransch som intresserar mig mycket. I grunden befinner sig företaget på en tillväxtresa, även om våra omständigheter för dagen också präglas av kundernas situation under pandemin, säger Annika Blondeau Henriksson.

Annika vill leda en finansfunktion som ser till hela företaget – det handlar om att hålla ihop verksamheten och kombinera alla verktyg för ekonomistyrning, analys och uppföljning. I hennes förmåga att hålla koll på utgifterna ingår också en god känsla för att spendera pengar på rätt saker.

Det är roligt att välkomna Annika till Trivec. Med sin breda erfarenhet och klokskap i finansiella frågor blir hon en viktig kugge i ledningsgruppen när vi jobbar vidare mot målet att Trivec ska vara nummer ett på de marknader där vi är verksamma, säger Daniel de Sousa, CEO, Trivec.

Mediakontakter:
Annika Blondeau Henriksson, Group CFO, Trivec, tel. +46 70-280 93 14, annika.henriksson@trivec.se
Jenny Westerberg, Group CMO, Trivec, tel.+4670-740 71 40, jenny.westerberg@trivec.se

 

About Trivec
Trivec är en ledande leverantör av kassasystem till den europeiska marknaden för restaurang, bar, hotell och café. Våra lösningar förenklar och optimerar betalningen samt underlättar styrningen av verksamheten. I Trivecs produkterbjudande ingår mobil order- och betallösningar för restaurang, kortterminaler, QR kod för gästmobil beställning och dryckessystem, med flexibla alternativ för integration med bokning, ekonomi, personal, inköp och lagerfunktioner. Trivec grundades 1993 och har över 8000 kunder runt om i Europa och kontor i Sverige, Norge, Belgien och Frankrike