Trivec ingår samarbete med Worldline

Trivec och Worldline samarbete

Det globala betalföretaget Worldline och det ledande kassasystemleverantören Trivec ingår i ett partnerskap. Tillsammans vill bolagen växa i Norden inom branscherna: restaurang, bar, nattklubb och hotell.

– Vi är glada över att få arbeta tillsammans med Trivec – ett stabilt bolag som funnits på marknaden länge. Detta partnerskap kommer att skänka båda parter trygghet och goda möjligheter att växa inom våra respektive områden, säger Jonas Albinsson, Head of Partner Sales på Worldline.

Trivec är Nordens ledande levantör av kassasystem och dryckessystem för restauranger, barer, nattklubbar och hotell. Trivec har över 8000 kunder i Europa.

– För oss är det en självklarhet att samarbeta med Worldline, en pålitlig partner inom betallösningar. Vi vill ge våra kunder möjligheten att välja det mest fördelaktiga inlösenavtalet för deras verksamhet säger Tobias Wallberg, Nordenchef på Trivec.

Om Trivec
Trivec är en ledande leverantör av kassasystem för restaurang, bar och hotell. Våra lösningar optimerar betalningar och underlättar styrningen av verksamheten. I erbjudandet ingår kassasystem, mobil betalning och beställning, bordsbeställning, kortterminaler, digitala köksskärmar samt rapporter och analys. Trivec grundades 1993 och har över 8000 kunder runt om i Europa och kontor i Sverige, Danmark, Norge, Belgien och Frankrike

Om Worldline
Worldline är världsledande inom säkra betalningar och tillförlitliga transaktioner. Med sina innovativa lösningar erbjuder Worldline snabba och smidiga betallösningar för butik, e-handel och komplexa verksamheter. Nu inleder Worldline ett långsiktigt partnerskap med kassaleverantören Trivec gällande inlösenavtal.

För mer information kontakta:
Tobias Wallberg, Nordenchef på Trivec, tobias.wallberg@trivec.se, 073-655 7191