Produktrelease juni 2021

Läs om vår senaste produktrelease för Trivec Buddy och Trivec Handy. Ny spännande funktionalitet och nya uppdateringar!

Trivec Buddy

I den här produktreleasen har vi fokuserat mycket på betalningar i Trivec Buddy.

Swish

Trivec Buddy stöder nu Swish! Vilket många av våra kunder väntat på! Nu kan dina gäster betala för sina beställningar i Trivec Buddy med Swish på sin mobiltelefon. Viktigt att notera är att du behöver ett handelsavtal Swish nummer från Swish. Så dubbelkolla om du har ett nummer med Swish att det är ett handelsavtal-nummer.

Apple Pay och Google Pay

Vi stöder Apple Pay och Google Pay för Adyen-användare.

Trivec Buddy stödjer Swish
Utcheckning Trivec Buddy

Utcheckningsskärm

Vi har förbättrat användbarheten av de beställningsalternativ som är tillgängliga för dig vid utcheckning i Trivec Buddy. Beställningsalternativen du kan välja är:

  • Bord inklusive bordsnummer
  • Bord utan bordsnummer
  • Pickup-mode

Utcheckningssidan visar alltid de tillgängliga beställningsalternativen. Baserat på QR-kod eller URL-typ väljs beställningsalternativ i förväg på utcheckningssidan.

Lägg till dricks

För att förbättra användbarheten i orderflödet har knappen ”lägg till dricks” fått ett nytt utseende. Det ser nu ut som en knapp och dricksen läggs till som en separat rad under de produkter en gäst har beställt.

Dricks Trivec Buddy

Trivec Handy

Direktförsäljning

Med funktionen direktförsäljning kan serveringspersonalen ta emot beställningar från gäster utan att koppla beställningen till ett bord eller en bar-nota. De kan lägga till ett nummer i beställningen innan den skickas till baren eller köket för att lättare hålla reda på beställningen.

Direktförsäljning Trivec Handy
Tidszoner i Trivec Buddy

Tidszoner

Tidszoner förbättras i denna version, tidigare kunde du endast se att en produkt var utgråad och inte tillgänglig för beställning. Nu kan du se namnet på tidszonen, till exempel Afterwork 15:00-19: 00. Vilket gör det enklare för serveringspersonalen att förstå varför något inte är tillgängligt under vissa tider.

Namnge ett bord

Det är nu möjligt att sätta ett tillfälligt namn på ett bord i Trivec Handy. Genom att namnge bordet kan serveringspersonalen enkelt notera till exempel en födelsedagsfest och då kunna ge gästerna en bättre restaurangupplevelse.

Namnge ett bord i Trivec Buddy
Dela upp notan Trivec Handy

Dela upp notan

I Trivec Handy kan du nu erbjuda dina gäster att betala sin nota på det sätt som passar dem bäst. Dina gäster kan betala notan genom att betala hela notan på en gång, dela notan per produkt eller betala en del av notan.

Använd Swish som betalmedel i Trivec Handy

Du kan nu använda de nya betalningstyperna som stöds i Trivec Buddy som Swish från Trivec Handy. Du ber gästen att skanna QR-koden i Handy-enheten med sin mobiltelefon. Gästen kan sedan välja att betala med antingen Swish, Apple Pay eller Google Pay. Väljer du att skriva ut ett proforma-kvitto med en QR-kod kan gästerna på samma sätt skanna koden och välja exempelvis Swish som betalsätt.

Kontakta gärna oss om du vill veta mer eller har några frågor!

Om Trivec
Trivec är en ledande leverantör av kassasystem för restaurang, certifierat kassaregister för restaurang, dryckessystem, mobila kassasystem och
mobil- order och betallösningar för restaurang, Kitchen Display Systems och självbetjäningskassor till den europeiska marknaden för restaurang, bar och hotell. Våra lösningar förenklar och optimerar betalningen samt underlättar styrningen av verksamheten, med flexibla alternativ för integration med bokning, ekonomi, personal, inköp och lagerfunktioner. I Trivecs produkterbjudande ingår även kortterminaler och pucksystem. Trivec grundades 1993 och har över 8 000 kunder runt om i Europa och kontor i Sverige, Norge, Danmark, Belgien och Frankrike.

Ta gärna en titt på vårt innehåll: Läs mer om Driva hotellRestaurangtrender, Öppna restaurang, Affärsplan för restaurang,
Öppna bar och Framtidens restaurang.