Trivec förstärker med Carin Ericsson som HR-chef

Trivec, marknadsledande leverantör av kassasystem till restaurangbranschen har rekryterat Carin Ericsson som HR-chef, en tjänst som är ny på företaget.

Carin-Ericsson-HR-chef-Trivec

Carin Ericsson har gedigen chefserfarenhet från flera branscher och kommer närmast från Kesko Sverige, där hon de tre senaste åren arbetat som HR Business Partner inom affärsområdena Onninen, K-rauta och K-Bygg.

– Trivec är på väg in i en ny fas där det krävs en utvecklad HR-funktion och det är en fantastisk möjlighet att vara med och bygga den från grunden, i ett växande företag i en intressant bransch. Det är också viktigt för mig att Trivec har en värderingsstyrd ledning och ett hållbarhetsperspektiv som jag gillar, säger Carin Ericsson.

– Jag är mycket glad att Carin blir Trivecs första HR-chef. Hennes breda erfarenhet betyder att HR kan fylla en operativ roll och även bidra i processer som hör till verksamheten. Carin blir ett starkt stöd för både medarbetare och chefer och hon kan hjälpa oss nå såväl yrkesmässiga som affärsmässiga mål, säger Daniel de Sousa, CEO på Trivec.

För frågor och mer information:

Carin Ericsson, HR-chef, Trivec, tel. 076-492 06 49, carin.ericsson@trivec.se
Jenny Westerberg, Group CMO, Trivec, tel. 070-740 71 40, jenny.westerberg@trivec.se

 

Läs mer om våra kassasystem för restaurang och våra mobila order- och betallösningar för restaurang här.

Läs mer om våra kassaregister för restaurang.