Trivec rekryterar Pär Arvidsson som Chief Product Officer

Pär Arvidsson är ny Group CPO (Chief Product Officer) på Trivec, en marknadsledande leverantör av kassasystem till restaurangbranschen. Pär har gedigen erfarenhet inom produktledning från flera branscher och olika typer av produkter.

Pär nArvidsson CPO Trivec

Pär kommer närmast från det svenska martech-bolaget Wiraya, där han ansvarade för hela plattformen och ledde utvecklingsteamet. Han har tidigare arbetat bland annat på HiQ, Qliro och Visma. Som Group CPO på Trivec blir Pär ansvarig för Trivecs produktportfölj, att driva det strategiska arbetet och att leda hela produktutvecklingsfunktionen.

Pär har ett stort intresse för strategisk utveckling och brinner för att driva innovation tillsammans med kunderna. En utmaning på kort sikt är att stötta restaurangerna som drabbats hårt av pandemin. Ett systemstöd som bara hanterar bordsservering och kassor räcker inte längre och nytänkande och innovation är extra välkommet.

Jag vill att vårt team ständigt söker nya lösningar och skapar produkter som kunderna älskar. I en bransch där mycket bygger på personlig service är det en speciell utmaning att utveckla ett digitalt stöd som tas emot positivt av användarna, samtidigt som det breddar gästernas upplevelse, säger Pär Arvidsson.

Med Trivecs mjukvaruplattform som utgångspunkt handlar innovation också om integration, och på sikt om att bygga ett ekosystem av produkter för en bredare digitalisering av besöksnäringen.

Jag ser stora möjligheter för Trivec att växa, men vi behöver inte göra allt själva. Med vår moderna plattform kan vi vara snabba och agila för att lätt kunna samverka med andra aktörer som också har intressanta lösningar, menar Pär Arvidsson.


För frågor och information:

Pär Arvidsson, Group CPO, Trivec, tel. 070-280 93 14, par.arvidsson@trivec.se
Jenny Westerberg, Group CMO, Trivec, tel. 070-740 71 40, jenny.westerberg@trivec.se

Om Trivec
Trivec är en ledande leverantör av kassasystem till den europeiska marknaden för restaurang, bar, hotell och café. Våra lösningar förenklar och optimerar betalningen samt underlättar styrningen av verksamheten. I Trivecs produkterbjudande ingår kassasystem för restaurang, mobil beställning för gäst, mobil bordsbeställning, mobil order- och betallösning för restaurang, kortterminaler och dryckessystem, med flexibla alternativ för integration med bokning, ekonomi, personal, inköp och lagerfunktioner. Trivec grundades 1993 och har över 8000 kunder runt om i Europa och kontor i Sverige, Norge, Belgien och Frankrike.