Nyheter i Trivec Buddy

Vi släpper den 1 juli en ny release av vår mycket populära beställningsapp, Trivec Buddy. Här kan du läsa om de viktigaste nyheterna i uppdateringen.

trivec-buddy-mobile-ordering

QR-kod på kvitto

Använd QR-kod på förnotan så att din gäst enkelt kan skanna av koden och betala med sin mobiltelefon. Funktionen passar framför allt restauranger som inte vill ha QR-koder på borden, men som gärna vill komplettera den vanliga betalningen med kort med en digital mobil lösning som minimerar personalens tid och som ökar kundens egna val av betalningsmetod.

Tidsfunktion för upphämtning

Nu kan din gäst beställa mat i förväg och uppge vilken tid de vill hämta upp maten. Detta gäller för upphämtning samma dag. Allt sker genom Trivec Buddy där du som krögare får en beställning till din restaurang som du vet är betald och ska hämtas vid ett givet tillfälle. Allt integrerat och klart i din betallösning för restaurang.

Skicka meddelanden via Trivec Buddy

Ibland vill gästen skicka meddelanden till köket eller baren när de beställer en rätt eller en dricka. Det kan vara att man exempelvis inte vill ha tomat på sin hamburgare. Eller allergier eller något annat viktigt. Det är centralt att inte missa kommunikationen även om det är en digital order från ett bord.

Till Trivec Buddy produktsida